To je to što me zanima!

Maras: Kolinda ne poštuje 50% građana koji joj nisu dali glas

Ministar Gordan Maras reagirao je na izjavu Grabar Kitarović o tome da aktualna Vlada neće dugo trajati nakon što ona preuzme vlast, nazvavši ju skandaloznom
Vidi originalni članak

Pobjeda Kolinde Grabar Kitarović u hrvatskoj javnosti i dalje izaziva buru, a dokaz tome je i reakcija ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa na predsjedničinu izjavu kako aktualna Vlada neće dugo trajati nakon što ona preuzme vlast.

- To je skandalozna izjava koja nije dostojna predsjednika Republike Hrvatske i koja se nikada prije nije mogla čuti od osobe koja je obnašala tu časnu dužnost. Gospođa Grabar Kitarović njome je pokazala da ne želi zajedništvo i ne poštuje više od 50 posto hrvatskih građana koji su izašli na izbore, a koji joj nisu dali svoj glas. Ne poštuje ni građane koji su birali Vladu na izborima prije tri godine - napisao je Maras na svom Facebook profilu dodavši da Kolinda nastupa u ime HDZ-a i da, ako tako nastavi, ne mora niti izlaziti iz stranke. 

- Pokušajte naći jednu izjavu predsjednika Josipovića iz 2011. koja bi nalikovala njenoj. Ivo Josipović je izbore 2010. dobio sa 60 posto glasova, a ne s 49 posto kao gospođa Kolinda - poručuje Maras.

Idi na 24sata

Komentari 417

  • šanto5 15.01.2015.

    pa neće dugo trajati, možda još niti godinu dana...

  • zebra 27 15.01.2015.

    Ej Marasu kako je i kadi je tvoj prijatelj Nadan Vidošević??.. Niš ga više ni vidit, ni čut, ka da ga je ča pojilo ili da se je zgubija.. Pa kad ste vas dvoje bili jako dobri prijateji, virujen da znaš ča o njemu..

  • plutarh 15.01.2015.

    Maras, a koliki je postotak biračkog tijela (od ukupno birača) SDP biralo , kad ste došli na vlast ?...Ako se dobro sječam , to je bilo oko 20- tak posto. Dakle otprilike dvadeset posto glasaća je zaokružilo sdp . ...tada se niste bunili

Komentiraj...
Vidi sve komentare