To je to što me zanima!

Marice im ne služe samo za prijevoz zatvorenika, njima dostavljaju pomoć na Baniju

Od uprava zatvora dobili su na korištenje nekoliko “marica” kojima razvoze humanitarnu pomoć. Pored toga popravljaju krovove, čiste dvorišta, istovaruju šlepere humanitarne pomoći...
Vidi originalni članak

I pravosudni policajci su se, poput niza drugih profesija, organizirali na dragovoljnoj osnovi i pohrlili u pomoć u potresu stradalom stanovništvu Banovine.

Pogledajte video: Ljubav među ruševinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njih stotinjak iz svih dijelova zemlje, a dio je i sam stradao u potresu, je putem logističke podrške Sindikata pravosudne policije Hrvatske (SPPH) svakodnevno na terenu.

Od uprava zatvora dobili su na korištenje nekoliko “marica” kojima razvoze humanitarnu pomoć. Pored toga popravljaju krovove, čiste dvorišta, istovaruju šlepere humanitarne pomoći, volontiraju u skladištima Crvenog križa itd.

'DOŠLI SMO VAM POMOĆI' Res lepo od vas, sosedi: Chefovi iz Slovenije kuhaju na Banovini

Članovi SPPH-a odlučili su mjesečni iznos članarine uplatiti za pomoć stradalima a skupljaju i dobrovoljne priloge. Također skupljaju pomoć i za obitelj njihova u potresu poginulog pripadnika Marija Tomića iz Majskih Poljana koji je bio službenik Odjela osiguranja Kaznionice u Glini.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • svilaj1 12.01.2021.

    A ko vozi donacije za banovinu?

  • dalijan 12.01.2021.

    Koga briga jel banija ili banovina.službeno policijsko vozilo ili Marica .ima drugu svrhu😁

  • Komisionar 12.01.2021.

    Banovinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare