To je to što me zanima!

'Mariću dati 15 dana za novu Vladu. Ako ne uspije - izbori'

U ovom momentu mislim da su popucale sve linije između Mosta i HDZ-a, većine koja je s nama izabrala premijera i mislim da to više ne može funkcionirati, kazao je Demo
Vidi originalni članak

Miodrag Demo, zastupnik Kluba Bandić Milan 365 potvrdio je novinarima u Saboru da će Bandićeva stranka sudjelovati u preslagivanju te da će glasati za opoziv premijera Tihomira Oreškovića.

- Odluka Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa stav te stranke nije promijenila. Mi smo već govorili da ova Vlada nije funkcionirala tri mjeseca, prema tome, pozivali smo na jedan dogovor, da svi skupa sjednu za stol i donose odluke, a neka pravna država odrađuje gospodina Karamarka ako je kriv, i mene i Petrove i sve ostale koji su krivi, ali to se nije dogodilo. U ovom momentu mislim da su popucale sve linije između Mosta i HDZ-a, većine koja je s nama izabrala premijera i mislim da to više ne može funkcionirati - kazao je Demo.

Potvrdio je da će sudjelovati u preslagivanju većine.

- Mislim da treba dati jedno 15 dana gospodinu Mariću kao novom mandataru, dati mu novu priliku, ako to ne uspije, gospodo, idemo na nove izbore. Meni je žao što se to događa, mi kažnjavamo hrvatski narod i ja pozivam sve one koji zazivaju izbore neka ih iz svog džepa plate - kazao je Demo.

Komentirao je iz izjave Petrova i Oreškovića koji pozivaju na smirivanje strasti.

- To je nerealno u ovom momentu, dajte novim ljudima da preuzmu odgovornost, ako ne uspiju, idemo na izbore - rekao je Demo.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ragbijaš 16.06.2016.

    Dajte molim vas .Treba istjerati BANDIĆA iz politike pa on ima više sukoba interesa nego gospodin KARAMARKO

  • MladenM. 16.06.2016.

    Ko si pa ti?

  • nikluk20 16.06.2016.

    koje gubljenje vremena....

Komentiraj...
Vidi sve komentare