To je to što me zanima!

Marina Lovrić Merzel potrošila milijun kn više nego je zaradila

Gotovo identičan nesrazmjer od milijun kuna utvrđen je i za njezina supruga Mladena, a kod njezine majke utvrđen je nesrazmjer od približno 430.000 kuna
Vidi originalni članak

Iz mišljenja financijskog vještaka koji je izradio nalaz o novčanim sredstvima kojima je bivša sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel raspolagala od 1995. do 2013. ispada da je ona u tom razdoblju potrošila milijun kuna više nego što je zaradila

Analizom tog razdoblja gotovo identičan nesrezmjer od milijun kuna utvrđen je i za njezina supruga, Mladena Merzela, a kod njezine majke utvrđen je nesrazmjer od približno 430.000 kuna, javlja Jutarnji list.

Nalazi su to vještačenja kojim USKOK u optužnici protiv bivše županice potkrepljuje svoje optužbe prema kojima je Lovrić Merzel trošila puno više novca nego što je legalno mogla zaraditi, odnosno da je dio novca koji je potrošila pribavila kaznenim djelima.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 129

  • jozabroz 25.06.2015.

    morate uracunat i da je u tom razdoblju morala trosit i na robu ,na kucu i na ishranu,ko i na "zabave" sa kumovima, a ne samo kupovat nekretnine,,znaci,,malo je taj milion razlike,,u srbiji takvima odmah oduzimaju svu imovinu i kraj price,,znam da se hrvatska u nicemu nemora ugledat u srbiju,no u ovom bi trebala,,ako se hoce uvest red,druga je stvar,ako nece..))))

  • toby 25.06.2015.

    "Marina mislila da zna kako se ponašat u društvu frajera"

  • lukskajvoker 24.06.2015.

    ako je istina, nju i rodbinu na robiju, a tih milju kuna uzeti u materijalnoj protuvrijednosti...vjerojatno samo iz osobnog automobila se uzme 1/3 a gdje su još kuće, vikendice itd. Sa zapljenjenom imovinom na aukciju i tako će se vratit pokraden novac. Što se tiče kazne robije, ne treba bili ljubazan kao prema Čobankoviću, honorarni rad i te fore. Odma fino iza rešetaka a popodne na njivu i tako svaki dan. Nema ono tipa pokrala, spremila, izasla za par godina i ne mora ništa do kraja života radit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare