To je to što me zanima!

Mario Korade: Nevin sam, a žena Lea će mi se vratiti

Mario Korade (19) u četvrtak je, nakon dva mjeseca, pušten na slobodu. Tvrdi da nije udario nevjenčanu suprugu, ali da je vrijeđao punicu
Vidi originalni članak

Lea je bila pod utjecajem majke i lažno me prijavila. Nikada je nisam zlostavljao. Imam 110 kila, da sam je udario, ništa ne bi od nje ostalo, rekao nam je Mario Korade (19) nakon izlaska iz pritvora u Remetincu. Tamo je proveo dva i pol mjeseca. Za prijetnje i nasilničko ponašanje prijavila ga je nevjenčana supruga Lea. S njom ima tromjesečnog sina Ivana.
- Vrijeđao sam njezinu majku jer se protivila našoj vezi zbog moga oca. Pogreška se neće ponoviti, nevin sam - dodao je Mario. Općinsko državno odvjetništvo u Zlataru protiv njega je odbacilo kaznenu prijavu. Lea nije porekla zlostavljanje, ali protiv Marija nije željela svjedočiti. I nalaz psihijatra išao mu je u korist, ubrojiv je i psihički stabilan.
- Dva mjeseca nisam vidio sina, jedino me Lea posjećivala u pritvoru. Jedva čekam da mi se vrate. Nastavit ćemo normalno živjeti, koliko je to moguće. Znam da će oči uvijek biti uprte u mene zbog onoga što je napravio moj otac - rekao je Mario. Čekao je Leu i Ivana, koji je ime dobio po djedu, peterostrukom ubojici.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Jasnna 17.10.2008.

    ja sam odmah znala da mario korade nije kriv. Hpće li mu država sad isplatiti naknadu što je ni kriv ni dužan 2mj bio u zatvoru????

  • gucica 17.10.2008.

    Sad kad je vani čemo opet za par dana čitati o njemu da je ubio suprugu ili da je opet podnesena kaznema prijava radi zlostavljanja,razumijem da je prestrašena ali sad je tek gotova pa neče takav lik samo priječi preko toga i nikom ništa,snosit če ona itekako posljedice!

  • majstorović 17.10.2008.

    grozno, tako nešto nikome se ne dogodilo.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare