To je to što me zanima!

Markač: U mojem srcu nema mržnje ni želje za osvetom

Mladen Markač je tim riječima odgovorio na pitanje kako komentira reakcije iz nekih braniteljskih krugova da je izostala žešća retorika njega i Ante Gotovine
Vidi originalni članak

U mom srcu nema mržnje ni želje za osvetom i svatko tko u svom srcu želi jačati mržnju i osvetu, ne može očekivati bolju budućnost, rekao je u subotu Mladen Markač u Đakovu i tako odgovorio na pitanje novinara kako komentira  reakcije iz nekih braniteljskih krugova da je izostala žešća retorika njega i Gotovine. 

Markač je ponovio kako je Haški tribunal oslobađajućom presudom potvrdio da je Hrvatska vodila oslobodilački rat. Markač je ponovio i kako se ne namjerava angažirati u politici već da će se posvetiti humanitarnom radu. 

Markač u Osijeku: Ovdje se branila Hrvatska

Nakon Đakova, Markač se uputio u Osijek. Tamo je u subotu navečer svečano otvorio obnovljeni Trg slobode. Markač je rekao kako se u Osijeku branila cijela Hrvatska te je odao počast svim braniteljima, posebno onima koji su dali živote za slobodu Hrvatske. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • rocky1dgo 02.12.2012.

    veličanstveno otvorenje..sretan rođendan mom OSIJEKU-NEPOKORENOM GRADU!!!

  • Superteška 02.12.2012.

    Svaku udrugu branitelja ukinuti ako nema najmanje 10 000 članova. Pun ku**c mi je izjava tzv. udruga branitelja koje imaju 50 članova i koji samo dijele novce koje im država daje. Brdo novaca država prosipa na potpuno beznačajne i nekompetentne udruge. Inspektorat poslati u sve udruge i vidjeti kako se novac troši i tko se sve financira od državnih para i za kakve projekte.

  • Superteška 02.12.2012.

    Samo su lažnjaci protiv generala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare