To je to što me zanima!

Markić tuži Stazića, usporedio ju je s osnivačima Jasenovca

Potpredsjednik Sabora Nenad Stazić je reagirao na izjavu da bi djeci bilo bolje u domu nego kod istospolnog para. Rekao je da će dom 'valjda osnovati u Jasenovcu'
Vidi originalni članak

Predsjednica građanske inicijative U ime obitelji Željka Markić tužila je potpredsjednika Sabora Nenada Stazića zbog nanošenja duševnih boli jer ju je na Facebooku usporedio s osnivačima logora Jasenovac. 

Stazić je u studenom 2013. na svom profilu napisao: "Očekujem da ova Markićka i njezina udruga za obitelj zatraži da se Ustavom zabrane jednoroditeljske obitelji. Djecu iz takvih obitelji pokupit će po kućama, strpati u kamione i odvesti u dom. A dom će osnovati u Jasenovcu"

Bila je to reakcija na gostovanje Željke Markić u emisiji Veto kada je izjavila da djeca samohranih roditelja rastu u neprirodnom okruženju i da bi ih radije dala u dom nego istospolnim parovima.

Idi na 24sata

Komentari 1083

  • hajkardi 10.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Tandrmoka 06.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • skypilot 05.04.2014.

    Kako se zoveš? "Legija"-odgovori jer mnogi zli duhovi bijahu ušli u njega. Zamole ga da im ne zapovjedi da idu u pakao. A tu bijaše veliko krdo svinja što je paslo na gori. Isus im dopusti da uđu u svinje te se krdo strovali niz obronak u jezero i utopi. Kad vidješe pastiri što se dogodilo,pobjegoše...itd. Sada svjedočimo da se krdo svinja nije utopilo već progovara paklenim lažima a neki od njih su si umislili da imaju"moderne svjetonazore".

Komentiraj...
Vidi sve komentare