To je to što me zanima!

Markotić poručila mladima: Budite odgovorni zbog drugih

Molim mlade koji su uvijek i svugdje bili predvodnici u dobrim stvarima, da nam pomognu da obuzdamo te brojke, poručila je Alemka Markotić koja je rekla da trebaju biti odgovorni zbog drugih, ne zbog sebe
Vidi originalni članak

Drugi dan u nizu u Hrvatskoj je pao rekord broja novooboljelih od korona virusa, a Alemka Markotić je na konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite rekla kako je u Klinici Fran Mihaljević 24 hospitaliziranih, a u Splitsko-dalmatinskoj županiji je 16 hospitaliziranih. 

Posebno se obratila mladima kojih je najviše među zaraženima u posljednje vrijeme, a prosječna dob je 30-ak godina.

PRATITE UŽIVO U Hrvatskoj 208 novooboljelih!

- Jedan od glavnih razloga zašto su kliničke slike zasad blage je što su najviše mladi u zadnje vrijeme zaraženi. Moraju biti odgovorni zbog drugih, ne zbog samih sebe. Bit će sa starijima, bolesnima, vratit će se u škole, na fakultete, na radna mjesta - kaže Markotić

Dodaje da se ne moraju potpuno odreći zabave, ali kako bi trebali biti odgovorni.

- Molim mlade koji su uvijek i svugdje bili predvodnici u dobrim stvarima, da nam pomognu da obuzdamo te brojke - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • mali mravac 15.08.2020.

    A ja porucujem toj babi nek se drzi ljudi svojih godina, tj. gerijatrije, a nas mlade nek ostavi na miru dok je ne diramo i nista ne pitamo.

  • SistemLaže 14.08.2020.

    Gle tko govori. Markotićka koja na Novoj TV daje odgovor kako nebudu na zimu mogli znati razliku od gripe i korone. Eto koliko su testovi dobri a ona stručna.

  • 14.08.2020.

    Šta sad ova lupeta. Pustli ste duha iz boce i sad krivite mlade koji se zabavljaju jer ste im to vi omogučili. Hipokriti pokvareni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare