To je to što me zanima!

Martinin brat traži sestru uz pomoć vidovnjakinje

Ne odustaje: Ni nakon četiri mjeseca, brat nestale Martine Horvat (28) ne odustaje od potrage za sestrom. Odlučio se obratiti vidovnjakinji iz Splita
Vidi originalni članak

Vidovnjakinja iz Splita sama mi se javila i opisala mi stan u kojem živim do najsitnijih detalja iako ga nikad nije vidjela niti su novine ikad objavile podatke o njemu. Tad sam shvatio da bi mi ta žena mogla pomoći. Odlučio sam poslušati njezine savjete te krenuti u potragu za sestrom iako sam siguran da više nije živa, rekao je Boris, brat nestale Martine Horvat (28). Na Facebooku je prijateljima ostavio poruku da se želi s njima naći te će na sastanku utvrditi plan o nastavku potrage za Martinom, i to prema vidovnjakinjinim smjernicama.
- Zadnji put ću pretražiti još nekoliko lokacija u Zagrebu kako bismo majka i ja napokon bili mirni - rekao nam je Boris u kafiću na zagrebačkom Laništu u kojem je čekao prijatelje, s kojima će krenuti u potragu. Nije želio otkriti kamo ga je vidovnjakinja uputila. Tek je potvrdio da je s Google Eartha isprintao karte koje bi mu trebale pomoći da nakon četiri mjeseca pokuša raspetljati sestrin tajanstveni nestanak. Vukovarka Martina živjela je u svom stanu na Laništu. Iz njega je nestala 13. ožujka. Spremila se za noćni izlazak i otad joj se gubi svaki trag. Sašu Leskovčanina (39), njenog dečka, jedinog osumnjičenog, supruga je pronašla obješenog.



BILA JE U VEZTI S FRANCUSKIM NOGOMETAŠEM
Glavni osumnjičeni bio je upravo Martinin dečko Saša. No dva mjeseca nakon njezina nestanka u javnost je procurila informacija da je Martina bila u vezi s bivšim francuskim nogometnim reprezentativcem Frankom Leboeufom, s kojim se dopisivala.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dalmatar 04.07.2010.

    Možemo se mi i rugat ovomu ali očaj je stanje koje nas tira da postanemo drugačiji,minja našu svijest i logiku.Normalno je da je traži kao što bi svi mi tražili svoje najmilije.Sumnjam da je živa iako nada postoji,ali kad nađeš tilo barem je moš pokopat kako doliči.Želim sriću u potrazi .....

  • user_46027 04.07.2010.

    Svi znamo da ju je brat ubio, što sada pokušava dokazati da se brine za nju, stvarno mi nije jasno

  • Kurcoslav 04.07.2010.

    Ma pitajte vidovitog Milana, ak on nezna gdje je onda nitko nezna

Komentiraj...
Vidi sve komentare