To je to što me zanima!

Naši liječnici žele još pretraga, Maša ima sve manje vremena

Djevojčici kost pritišće mozak, a vremena je sve manje. Ona bi u Americi trebala biti najkasnije 22. lipnja. Operacije s američkim liječnicima dogovorena je za 1. srpnja
Vidi originalni članak

Mašini roditelji bili su u ponedjeljak, na inicijativu HZZO-a, na sastanku s neurokirurgom Josipom Paladinom. Maši Lučić (5) kost pritišće mozak, a vremena je sve manje. Kako kažu roditelji, Paladino je bio suosjećajan. Rekao im je da razumije da su nakon neuspješne operacije i Mašina pogoršana stanja izgubili povjerenje. Smatra da je došlo i do greške u sustavu. 

Paladino sugerira dodatne pretrage, jer u Hrvatskoj nije, kako kaže, sve napravljeno za Mašu. Ona bi u Americi trebala biti najkasnije 22. lipnja. Operacije s američkim liječnicima, koji su pomogli Stephanie Mildi, dogovorena je za 1. srpnja. Roditelji ne vjeruju u pozitivno rješenje, jer njihovu kćer i njezino stanje prate već četiri godine. Maša će u Americi napraviti sve potrebne pretrage, a tamo su liječnici sigurni da joj mogu pomoći. 

Roditelji ne misle odustati. Skupili su 600.000 kuna. Njihovoj curici nedostaje još 400.000 kn. Zato, ujedinimo se i pomozimo im. Broj telefona Hrabrog za Mašu 0609014, a broj računa na koji možete uplatiti novac je u RBA: 3114394615 ili na IBAN: HR6824840083114394615.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • ZoltanKaic_1 14.06.2013.

    samo da pomognu i izlijeće malu Mašu,neka te anđeli ćuvaju i dragi bog bude saveznik za izlječenje!!sretno

  • Fan twentyfour hours 04.06.2013.

    Kako se na ovaj broj moze donirati iz inozemstva ? Kako god da pokusam zvati ne prolazi sa tim brojem koji je objavljen. Bilo bi lijepo da stavite informacije za ljude van Hrvatske koji zele pomoci....Ako itko ima neku informaciju molimo da obajvi ..Ili redakcija 24sata neka obajvi nesto...Bog ce te cuvati mala Masa...

  • rondo_c 04.06.2013.

    Uplatiš HDZ-ovcima za liječenje djeteta, pa kasnije kada drugom djetetu zatreba oni nedaju i troše na svoj luksuz. Idući put prije uplate provjeravam političku opredijeljenost majke i oca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare