To je to što me zanima!

Maši (5) je bolje: Oporavlja se od uspješne operacije u SAD-u

Djevojčica je, nakon operacije kojom su liječnici napravili dekompresiju mozga, izašla s intenzivne njege i sada je s roditeljima u kući Ronald McDonald u Chicagu
Vidi originalni članak

Maša Lučić je trenutačno u kući Ronald McDonald nedaleko do dječje bolnice u Chicagu. Ondje se oporavlja nakon uspješne operacije.

Američki tim liječnika joj je napravio dekompresiju, odnosno smanjili su pritisak na mozak.

Roditelji su rekli kako se vidi da je boli, da teško okreće glavicu, pažljivo guta i polako hoda. Liječnik kaže da je u postupku oporavka sve to normalno. U četvrtak će Maša ponovno u bolnicu na kontrolu gdje će roditelji dobiti još detaljnije upute te novu terapiju. Ali bez obzira na sve bolove i probleme, Maša je puno bolje volje otkad je napustila bolnicu. Tamo ju je bilo svega strah. Nije spavala kako treba, pa su roditelji spavali s njom u bolnici.

- Nadamo se samo da će se naša hrabra Mašica što bolje oporaviti te da će početi rasti, govoriti i normalno hodati, da će početi živjeti život sretne male djevojčice. A mi ćemo biti tu za nju kad god joj to bude potrebno i truditi se da dobije svu potrebnu terapiju i njegu kako joj osmijeh više nikad ne bi silazio s tog njenog prekrasnog malog lica - rekli su nam roditelji Vlatka i Danijel.


Idi na 24sata

Komentari 34

  • Putschi 11.07.2013.

    Bit ce sve u redu Masa , evo i pusa !!!

  • petra6065 10.07.2013.

    Drago dete, zelim ti svu srecu ovoga sveta!!!

  • WOMANIZER 09.07.2013.

    baš mi je drago! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare