To je to što me zanima!

Maškarin dobio ponudu za odštetu od 2,5 milijuna kuna

Iako se već u veljači znala visina odštete koju je odobrila Vlada, Miroslav Maškarin tek je u ponedjeljak od suda dobio službene papire, javlja Večernji list
Vidi originalni članak

Iako se već u veljači znalo da je Vlada odobrila KBC-u Rijeka da Miroslavu Maškarinu isplati 2,5 milijuna kuna odštete zbog gubitka noge pri rutinskoj operaciji, obitelj Maškarin tek je sada dobila službenu obavijest o tome. Miroslav je o ponudi doznao iz novina što ga je povrijedilo, rekao je za Večernji list. KBC Rijeka Maškarinu nudi 1.952.000 kuna odštete, materijalne i nematerijalne te još 515.000 kuna njegovim roditeljima i sestri za duševne boli. 

Ako pristanu na nagodbu nakon četiri godine sporenja, cijela obitelj bi se trebala odreći tužbenih zahtjeva protiv KBC-a Rijeka i države kojima su tražili odštetu od 13.045.000 Miroslavu i još 660.000 kuna obitelji. U ponedjeljak je konačno ponuda KBC-a Rijeka stigla sa Općinskog suda u Rijeci obitelji Maškarin.

Miroslavu Maškarinu je na operaciji crvuljka 2006. godine kirurg zarezao aortu zbog čega je mladiću amputirana noga.

>>>Izvorni tekst možete pročitati u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 48

  • mara1 06.04.2011.

    svi su oni svoj rad duplo naplatili, neželu te ni pogledat na hodniku bolnice ako ne pokažeš plavu kovertu plus njihove silne plaće. malo miro i traži s obzirom da je nogu izgubio zbog gluposti . vlada je dala ponudu? pa kolike milijune su pokrali? ovih 2 i nešto milijune bila bi sramota i ponudit. miro glavu gore i traži šta više možeš. kasnije će ju ti se smijat na koji si iznos pristao. jedino ti znaš i oni koji su to prošli koliko se treba boriti samo da psihički dođeš u normalu.

  • hrabro srce_1 05.04.2011.

    da se razumijemo, meni je dečka žao. al pitajte nekog tko radi u osiguranju koliko su uobičajne naknade za ovakve slučajeve (gubitak noge) na sudu i sl. i vidjet ćete da država nudi maškarinu jako puno novaca (ma koliko to bolno zvučalo). naravno, sve to pod pretpostavkom da se utvrdi krivnja bolnice što je u predmetnom slučaju još upitno prema onom što čitam u medijima (ma koliko to bolno zvučalo).

  • user_91707 05.04.2011.

    nemoj odustat der im kožu s leđa bez obzira što ćeo mi porezni obveznici to platit al tvoju nogu neože ništa zamjenit

Komentiraj...
Vidi sve komentare