To je to što me zanima!

Ozlijedili grafičkog urednika: Opljačkali su Hrvatski tjednik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvojica maskiranih razbojnika upala su u prostorije nakladničke kuće Tempus u Zadru, pri čemu su ozlijedili grafičkog urednika i ukrali nekoliko tisuća kuna
Vidi originalni članak

Dvojica nepoznatih, maskiranih razbojnika u ponedjeljak oko 23 sata upala su u prostorije nakladničke kuće Tempus u Zadru, izdavača Hrvatskog tjednika, pri čemu su ozlijedili grafičkog urednika i ukrali nekoliko tisuća kuna .

Razbojnici su prijeteći pištoljem od 42-godišnjeg zaposlenika, koji je u trenutku pljačke bio u redakciji, oduzeli novac.

U tijeku je očevid, a za razbojnicima se traga.

Kako je za zadarski.hr rekao Ivica Marijačić, vlasnik tvrtke Tempus, u posljednje vrijeme nije dobivao nikakve prijetnje.

Motiv napada zasad ostaje nepoznat.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ivanbiljan68 14.07.2015.

    Pa vidite vi,da su ovo sitni needucirani narkići,koji su se po svaku cijenu htjeli domoći nešto novca za jedan"šut",jer nisu dosta omamljeni od jakog sunca.Treba ih se čuvati kad sazriju,kad budu u "punoj ratnoj spremi". emeritus.

  • škver 14.07.2015.

    ne ide im kako su zamislili pa se ni opustit ne mogu.

  • Magellan 14.07.2015.

    Hm,tri portala tri različite informacije o ovom događaju. Koliko sam vidio na drugim portalima nisu samo lakše ozlijedili novinara niti je bila pljačka u pitanju. Bas me zanima rasplet ovog incidenta. A možda se ne rasplete nego još gore zaplete,kao onaj incident na Poljudu? Tko zna, vidjet ćemo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare