To je to što me zanima!

Masovna pucnjava u Teksasu: U trgovini ozlijeđeno 20 ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija okruga Midland na Facebooku je objavila kako su oboje počinitelja bijegu te upozoravaju građane da ne napuštaju domove. U pucnjavi je ozlijeđeno više osoba.
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca otvorilu su vatru na policajce i civile u trgovini kućanskim uređajima u teksaškom gradu Odessi te ranila više osoba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U tijeku je intenzivna potraga za dvojicom napadača koji od policije bježe svaki u svom automobilu.

Policija okruga Midland na Facebooku je objavila kako su oboje počinitelja bijegu te upozoravaju građane da ne napuštaju domove. Prema zasad nepotvrđenim informacijama, u pucnjavi je ozlijeđeno više osoba.

CBS News javlja kako je u pucnjavi ozlijeđeno 20 osoba. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 01.09.2019.

    Eto na zalost amerima netrebaju afganistanci ili eritrejci i sirijci oni su sami sebi dosta.... Sta posijes to i zenjes...

  • Kungulo 01.09.2019.

    Pozdrav iz Midlanda, bilo je ovo zanimljivo popodne. Djeluje totalno nevjerojatno da je lik toliku udaljenost prešao, uspio prvo 4 policajca ustrijelit, onda pucao nasumično po I-20, autocesta koja mi je pod prozorom, i onda uspjet doć skroz do Odessae, nekih 20km istočno. Usput je usteijelio vozačicu UPS-a, to su kamiončići bez vrata, i onda iz toga ubijao ljude onak, puca po svemu...strašno

  • lovac_u_mutnom 01.09.2019.

    Trazi Trump neprijatelje po svetu, a ono puna ih 🇺🇸

Komentiraj...
Vidi sve komentare