To je to što me zanima!

Masovna tučnjava na autocesti: Mladić završio u riječkoj bolnici

Teško je ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji je hitno prevezen u KBC Rijeka, a tijekom tučnjave bilo je otežano i odvijanje prometa na autocesti kod Vrboskog
Vidi originalni članak

Više ljudi sudjelovalo je u masovnoj tučnjavi oko 1 ujutro na autocesti kod Vrbovskog. Zasad je poznato da je teško je ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin, koji je hitno prevezen u KBC Rijeka, a tijekom tučnjave bilo je otežano i odvijanje prometa. 

Trenutno je u tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih sudionika ovog događaja, kao i relevantnih činjenica i okolnosti, kazali su nam iz riječke policije.

Kako neslužbeno doznajemo izgleda da su se potukli dvije nogometne navijačke skupine. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Fighter for Justice 13.08.2019.

    Da nije koga cinkao pa mu je sada sigurnije biti u zatvoru?!

  • gp1862 12.08.2019.

    Vidim da ima dosta komentara u stilu: "nek se mlate". Prolazio sam onuda u vrijeme tučnjave i mogu reći da ne bi nikome poželio to iskustvo. Dakle, vozio sam na tempomatu 110 km/h u smjeru Zagreba i s obzirom da su svi na autima ostavili upaljena samo svjetla nisam ni shvatio da se mlate (izgledalo je kao da je ispred par auti u koloni što me automatski asociralo na turiste u konvoju) sve dok nisam došao toliko blizu da je za zaustavljanje bilo prekasno. Osjećaj kada znaš da ne možeš stati, a ispred tebe stoji ili pretrčava nekoliko silueta ne bi poželio nikome. Pitam se samo što bi bilo da sam zgazio nekoga od njih. Uz to što bi nekoga imao na duši vjerojatno bi u policijskom izvješću stajalo da brzinu nisam prilagodio uvjetima na cesti.

  • 12.08.2019.

    Neki dan murali hrvatskim braniteljima a evo i koliko vole hrvate i domovinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare