To je to što me zanima!

Masovna tučnjava policije i Boysa na tribinama Poljuda

Masovnu tučnjavu na tribinama policija je smirila za gotovo deset minuta. Priveli su sedam Bad Blue Boysa, a tri policajca završila su u bolnici
Vidi originalni članak

Utakmicu Dinama i Hajduka još su jedanput popratili neredi. Poljud se bijelio od gomila konfeta, a nisu izostali ni vatra i dim. Skupina Bad Blue Boysa na stadionu je zapalila stolce. Vatrogasci su stigli, ali navijači hrvatskog prvoligaša osjetili su se uvrijeđeni i napali ih. U pomoć je priskočila i policija. Boysi su se potukli i s njima. Nakon gotovo deset minuta policija je uspjela okončati incident. Stadion su dodatno osigurali. Priveli su sedam navijača, a tri policajca zatražila su liječničku pomoć. Na izlazu iz Vodica nekoliko sati prije derbija navijači Hajduka napali su automobil u kojem su bili novinari misleći da su u njemu dinamovci. Iz auta su im vikali da su oni novinari, no hajdukovci su još više nasrnuli. Novinari su uspjeli pobjeći gnjevnim navijačima.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • tombba 23.02.2009.

    žao mije takvog kluba kao što je dinamo da ima nadrtalce za navijače ovdje se više neradi o pojedincima iima ih malo više kojima nije mjesto na tribinama cijelu prošlu godinu nas u eu. sramote pod izgovorom da je uvjek njih neko prvi isprovocirao vlim hrvatski sport kao duhovnu vrijednost ovog nqaroda ovo treba strogo zatvor bez milosti bilo koje strane kako je ljepo vidjeti kako englezi navijaju nikad mi to nećemo postići pa ni onda!!!

  • Kaj 23.02.2009.

    Reći ću samo jedno - DERBI BEZ NAVIJAČA!

  • zdtaja 23.02.2009.

    Smeće,govna neradnička,idioti,dno dna....

Komentiraj...
Vidi sve komentare