To je to što me zanima!

Masovno trovanje hranom u Budvi, otrovalo se gotovo 100 ljudi, među njima ima i Hrvata

Riječ je, kako saznaje Radio Crne Gore, o turistima iz Poljske, Italije i Hrvatske koji su se s probavnim tegobama javili liječnicima u bolnicama u Cetinju, Baru i Kotoru...
Vidi originalni članak

U hotelu u Budvi, koji je ranije zatvaran zbog neispunjavanja zdravstveno-sanitarnih standarda, došlo je do masovnog trovanja hranom 96 stranih turista, prenosi Radio-televizija Crne Gore ne navodeći o kojem je hotelu riječ.

Riječ je, kako saznaje Radio Crne Gore, o turistima iz Poljske, Italije i Hrvatske koji su se s probavnim tegobama javili liječnicima u bolnicama u Cetinju, Baru i Kotoru.

PUNO JE I DJECE Skoro 100 turista se otrovalo u Budvi - svi jeli u istom restoranu

Neki od njih su bili na proputovanju kroz Crnu Goru i oni su pomoć potražili u zdravstvenim ustanovama u gradu u kojem su se zatekli.

"Sinoć oko 22 sata u Opću bolnicu Kotor dovezeno je tridesetak pacijenata zbog proljeva i povraćanja. Pacijenti su primjereno zbrinuti, urađena je kompletna dijagnostika i svi su nakon terapije, u dobrom općem stanju, otpušteni", istaknuo je ravnatelj kotorske bolnice Davor Komburović, prenosi agencija Tanjug.

Iz Uprave za inspekcijske poslove i iz Instituta za javno zdravlje za sada nema službene potvrde toga slučaja, ali Radio Crne Gore saznaje da su se u zbrinjavanju svojih građana angažirala strana veleposlanstva, kao i da se resorno crnogorsko ministarstvo uključilo u rješavanje te situacije, navodi RTCG.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zorozimba 27.08.2022.

    Imam prijatelje koji su naj...li i imali 4 dana želučane tegobe nisu izlazili iz apartmana jer nisu jednostavno mogli . Koji opće k. idu naši u Monte Negro? Evo ti sad jeftino....platiš i provedeš godišnji na WC školjci....

  • jupi jak 27.08.2022.

    Samo vi idite na more u crnu goru, albaniju, grcku...to su sve nerazvijene turisticke zemlje koje uvaljuju smece od smjestaja do hrane ...od Hrvatske pa do italije ,spanjolske to su destinacije gdje se dobro zivi I pruza vrhunska usluga gostima, ako nemas para za odmor nemoj nigdje ni ic ,bolje kuci bit nego jest otrovanu hranu I spavat sa misevima

  • DeepWeb 27.08.2022.

    Je li to onaj hotel iz filma "Atomski zdesna"?! 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare