To je to što me zanima!

Masovno trovanje u Vrgorcu uzrokovala je neispravna voda

Ministarstvo zdravlja u ponedjeljak je priopćilo kako je voda iz izvora Butina kraj Vrgorca vjerojatno uzrok trovanja više od 200 ljudi. Voda nije bila ispravna za piće, no tu obavijest stanovnici tog područja nisu dobili
Vidi originalni članak

Ministarstvo zdravlja u ponedjeljak je priopćilo kako je voda iz izvora Butina kraj Vrgorca vjerojatno uzrok trovanja više od 200 ljudi s tog područja koji su zatražili liječničku pomoć zbog želučanih tegoba, proljeva i povraćanja.

Voda iz izvora nije ispravna za piće niti za ljudsku upotrebu zbog toga je Ministarstvo poslalo obavijest stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije da se ne koristi vodom iz izvora Butina, no tu obavijest nisu dobili stanovnici s područja Vrgorca koji spada pod Splitsko-dalmatinsku županiju. 

Komunalno poduzeće u Vrgorcu koje obavlja djelatnost vodoopskrbe dobilo je dopis da voda nije za piće, te će morati ukloniti i nepravilnosti koje su utvrđene sanitarnom inspekcijom

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 08.06.2015.

    eto ti novinara, jednom recenicom na kraju clanka spomene da se sanitarna nepravilnost treba otkloniti, da je to upuceno komunalnom!!! ubijao je dosadnim clankom koji vecina i nece procitat do kraja i tako zadnju recenicu! znaci da i ja skratim, komunalac kriv! da ja kao obican gradjanin imam koncesiju na izvor kojeg moram odrzavat vec bi imao uplatnicu za drz proracun od par sto tisuca kuna!!! a komunalac? e drzavo, ni albanija ti nije ravna!

  • Marrac 08.06.2015.

    Dali smijete imenovati krivca ili ne?

  • Baketin 08.06.2015.

    Apsurd nad Apsurdima i samo kod nas moguće.Glavno je da im je plaćen račun za Vrgoračke vode. Hrvatska se kurči sa pitkom vodom i da će je moći izvozit a narod pije živi otrov. Ministra te Gradonačelnika Vrgorca i šefa tog izvora bakterija pod ključ pa nek se u "Remetincu" glođu. Zatražiti visoku odštetu a najebat će makarsko primorje sa turistima. EPIDEMIJA !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare