To je to što me zanima!

Mate Rimac na predstavljanju luksuznih stanova u Dubaiju nosio sat od 1,5 milijuna dolara

Sve na ovom satu dizajnirano je u čast hipersportskog automobila Chiron. Ono što je najvažnije, unutar kućišta je potpuno operativna rekonstrukcija legendarnog Bugatti W16 motora - navode na službenim stranicama...
Vidi originalni članak

Dubai je najbolje mjesto za bogate da uživaju u luksuzu, uspjehu i vlastitom bogatstvu, izjavio je to Mate Rimac, izvršni direktor Bugatti Rimca u intervjuu za Khaleej Times iz Dubaija. Povod za intervju je najava izgradnje luksuznog stambenog nebodera Bugatti Residences by Binghatti u Dubaiju čija je izgradnja najavljena u četvrtak na eventu u samom srcu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Na eventu je Rimac nosio na ruci i milijunski smaragdni sat. 

- Jacob & Co. i Bugatti proveli su gotovo godinu dana razvijajući jedinstveni sat - piše na službenim stranicama. Ono što su na kraju stvorili je revolucionarni Bugatti Chiron Tourbillon. Navedena mu je cijena od nevjerojatnih 1,5 milijuna dolara.

 - Sve na ovom satu dizajnirano je u čast hipersportskog automobila Chiron. Ono što je najvažnije, unutar kućišta je potpuno operativna rekonstrukcija legendarnog Bugatti W16 motora - navode dalje.

O satu se oglasio i Rimac na društvenim mrežama.

- Ovo je Bugatti Chiron Tourbillon - sat koji Jacob & Co. proizvodi za Bugatti/pod Bugatti licencom. Ovaj gospodin u sredini je Jacob Arabo - vlasnik Jacob & Co. On je nosio taj sat i zamolio me za sliku sa tim satom. Ja sam skinuo svoj 5 godina star Apple watch vrijednosti nevjerojatnih 400 Eura i stavio ovaj njegov na cijelih 30 sekundi. Jedini sat koji imam je taj Apple watch. Nikad ne nosim skupe stvari, ne pali me to - tvrdi Rimac.

Podsjetimo, Bugatti Residences će se graditi u samom Business Bayju u Dubaiju, a imat će čak 42 kata, 171 luksuzno opremljenih stanova i čak 11 penthouse stambenih jedinica "s neusporedivim luksuznim sadržajima, uključujući privatnu plažu inspiriranu francuskom rivijerom, privatni bazen, jacuzzi spa, fitness klub, luksuzni restoran i privatnog chefa, privatnog sobara, klub privatnih članova te čak dva lifta za automobile od garaže do penthousea, piše Poslovni.

 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • nijenivažno1 05.06.2023.

    Zaposlenici (oni bliži njemu) redovno imaju bunga bunga partije, ne skinu ni vjenčano prstenje. A gospodin Rimac ostavi na stolu i do 10 000 eura za cure. Eto gdje vam ide novac. Admin neka briše, ja ću da pišem. Ako ne ovdje, onda na malo ozbiljnijim portalima

  • JurekJuric 05.06.2023.

    Bilo bi vam pametnije da ste napisali nešto o tim stanovima ali ne vas zanima sat...

  • Plavi Atom 05.06.2023.

    Opet glup hrvatski narod koji ne cita tekst do kraja nego odmah se pojavljuje balkanska ljubomora prema nekome tko je uspio u zivotu…. Jadno… a za pametnjakovice koji pisu da mu je drzava dala, mogao je otic negdje van pa bi dobio duplo vise!

Komentiraj...
Vidi sve komentare