To je to što me zanima!

'Matić je sjajan za taj posao, ali neki imaju političke ambicije...'

Branitelji su u Hrvatskoj zaštićeni, i danas kad više nema neprijatelja. I dalje ćemo brinuti za njih, za njihov materijalni status, poručio je premijer Milanović u subotu
Vidi originalni članak

Branitelji su u Hrvatskoj zaštićeni, i danas kad više nema neprijatelja. I dalje ćemo brinuti za njih, za njihov materijalni status. Ministar Matić je sjajan čovjek za taj posao i većina to shvaća za razliku od manjeg broja ljudi koji ima političke ambicije, rekao je premijer Zoran Milanović na druženju SDP-ovaca u gornjem Međimurju, javlja Večernji list.

Premijer se osvrnuo i na monetizaciju autocesta. Rekao je da po tom pitanju Hrvatska mora gledati svoj interes i postavio retoričko pitanje: 'Da li plaćati kamate još puno godina ili se odmah razdužiti i taj novac ulagati u primjerice međimurske ceste ili Pelješki most?'

Idi na 24sata

Komentari 197

  • SilvaŠitić 26.10.2014.

    Milanović je odabirao sebi slične, pa ih štiti i zaštićuje. Na žalost mi smo povjerovali njegovim lažnim obećanjima, pa sada ispaštamo. Neka on ima najbolje ali mi imamo gore od gorih.

  • SilvaŠitić 26.10.2014.

    Matić je sjajan kao svi bahati rastrošni, zaštićeni ministri. O njima i sebi Milanović brine, dok nas i ove prosvjednike uništava. Mi smo to dopustili, jer gori je unutarnji neprijatelj kojeg nema tko da istjera nego svi neprijatelji do sada.

  • marijaterezija2 26.10.2014.

    Gospodine premjeru, Vi tvrdite da je Fred sjajan za taj posao. Sa Vama se ne slažu tisuće ljudi, ipak mislim da bi se nad tim morali zamisliti.Nek Vam pomogne u tome i ova poslovica sa mog otoka >Pametniji su čovjek i magarac nego samo čovjek.< Tako je to i sa Fredom pametnije su tisuće glava nego jedna koja Frada podržava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare