To je to što me zanima!

Matić: Kosor bi u slučaju rata dobila brigadu i vodila je u rat

Ministar Predrag Matić kaže da pričuvni čin nije tek simbol nego bi bio značajan u slučaju rata. Bivša premijerka Jadranka Kosor ima čin pričuvne brigadirke
Vidi originalni članak

Iz HDZ-a su me napali jer sam prije nekoliko godina izjavio da me ne bi čudilo da J. K. i I. S. imaju status branitelja, rekao je ministar branitelja Predrag Matić komentirajući činjenicu da Ivo Sanader ima čin pričuvnog pukovnika, a Jadranka Kosor čin pričuvne brigadirke.

- Nije točno da su to tek simbolični činovi i da nemaju nikakvo značenje. Hipotetski, da Hrvatska sutra zarati, Jadranka Kosor bi dobila brigadu i vodila je u rat - rekao je Matić gostujući u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2. Dodao je da je suradnju s Kosor dok je bila na vlasti prekinuo jer se nije slagao s tim što ona radi i kako radi, ali i da su se razišli “u miru”. Zato ga je iznenadilo da mu predsjednica HDZ-a nije čestitala kad je postao ministar u vladi Zorana Milanovića.

Matić je još jednom ponovio i da planira ispuniti obećanje Kukuriku koalicije i objaviti registar branitelja. Tvrdi i da velika većina branitelja želi objavu registra, a dao je naslutiti i da će podnijeti ostavku u slučaju da mu to ne uspije.

Idi na 24sata

Komentari 429

  • IvicaMartinković 15.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • JosipPavlić 15.02.2012.

    Jao si ga nama u slučaju rata kada bi ga vodili takvi kao kaj su su i.v. koji rata nisu vidjeli niti jedne minut, ili su došli na teren10 kilometara od prve crte bojišnice te se poslikali i odmah se zgibali u toplinu doma svog.

  • bozanic 15.02.2012.

    fred samo naprijed , platiti će gamad hdz-ovska za sve što su činili 20 god. HDZ = mafija

Komentiraj...
Vidi sve komentare