To je to što me zanima!

Matić: 'Odlazim iz HSS-a, ali neću ići u Bandićevu stranku'

Sa mnom idu i svi predsjednici stranke po četvrtima. Previše smo truda uložili u građenje organizacije da bi sada gledali kako se to uništava, govori Nenad Matić
Vidi originalni članak

Nenad Matić, nesuđeni protukandidat Kreši Beljaku u utrci za predsjednika HSS-a napušta stranku u nedjelju. On je i još predsjednik zagrebačke organizacije stranke, a kaže da ne odlazi sam. Kako saznajemo, s njim ne bi trebala otići i Marijana Petir koja je također suspendirana, ali čeka odluke svih stranačkih tijela.  

- Sa mnom idu i svi predsjednici stranke po četvrtima. Previše smo truda uložili u građenje organizacije da bi sada gledali kako se to uništava. Vodit ćemo politiku Stjepana Radića, stvarati modernu, urbanu stranku, a ne stranku političkih obračuna – kaže Matić. 

On je suspendiran zbog svojih javnih istupa, ali neće čekati nego odlazi. Krešo Beljak je bez protukandidata postao predsjednik stranke prije par dana. Matić se već priključio u Skupštini Zagreba klubu Milana Bandića, a vjerojatno će nastaviti surađivati s njim.  

- Sigurno ne idemo u stranku Milana Bandića – ipak kaže. 

Matiću su danas javili da vrati i službeni mobitel u stranku. Svoju odluku je podjeli i na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • histria0@yahoo.com 21.01.2017.

    E moji seljac,i kada niste bili sposobni da smijenite jednog osuđivanog kradljivca autokazetara, kako mislite voditi Hrvatsku.???

  • interno 21.01.2017.

    Živio Beljak!!! HSS ispred svih!!!

  • vox populi 21.01.2017.

    Jedino što je uspio Milanović za svoga mandata razhebat HSS.

Komentiraj...
Vidi sve komentare