To je to što me zanima!

'Matijašević nikad nije bio naš kandidat za gradonačelnika'

Bivša dva čelnika splitskog ogranka su proteklih mjeseci nudili mandate koje bi Laburisti osvojili na izborima lokalnom čelniku splitskog SDP-a, kažu Laburisti
Vidi originalni članak

Zbog špekulacija koje se još uvijek pojavljuju u dijelu medija oko nepostojeće kandidature g. Matijaševića za gradonačelnika grada Splita, Hrvatski laburisti - Stranka rada još jednom naglašava kako Ozren Matijašević nikad nije bio kandidat Hrvatskih laburista za gradonačelnika Splita, niti je splitski ogranak ili Predsjedništvo stranke o tome ikada odlučivalo, priopćili su Hrvatski laburisti.

Kažu kako je istina da se Dragutin Lesar sastao s Matijaševićem krajem listopada lani, ali na tom sastanku je Matijašević jasno rekao kako ne želi ući u politiku te da nema nikakvih ambicija za gradonačelnika Splita što je Lesar prihvatio.

Zbog toga se Lesar ispričava Matijaševiću jer se u dijelu medija unatoč njegovom demantiju još spominje kako je Matijašević kandidat Laburista za gradonačelnika Splita.

- Također, u dijelu medija iznesena je neistina da je Lesar vrijeđao Dalmatince, što nije točno. Točno je jedino da je dva bivša čelnika splitskog ogranka nazvao nesposobnima, neodgovornima i prevrtljivima, što se pokazalo točnim kada su prešli u stranku koja ideološki i programski zastupa stavove i vrijednosti u potpunosti drugačije od onih koje zastupaju Laburisti - priopćeno je iz središnjice stranke. 

Tvrde kako je bivše splitsko rukovodstvo, koje je nedavno prešlo u HDSSD destruiralo rad Laburista kako bi onemogućili kandidaturu Milana Štrljića koji je u subotu izabran za novog predsjednika splitskog ogranka.

- Osim toga, bivša dva čelnika splitskog ogranka su u proteklih nekoliko mjeseci nudili mandate koje bi Laburisti osvojili na izborima lokalnom čelniku splitskog SDP-a. Na taj su način za sebe željeli istrgovati funkcije i pozicije za koje nemaju ni kompetencije ni sposobnosti. Suspendiravši bivšeg čelnika splitskog ogranka zbog grubog kršenja akata stranke, Predsjedništvo stranke spriječilo je taj nemoralan čin, a on je nakon toga i izašao iz stranke, ne čekajući presudu Suda časti. Nakon toga splitski SDP, uvidjevši da neće moći trgovati našim mandatima, njih je odbacio i ispljunuo kao žvakaću gumu - priopćili su Laburisti.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • krifa 09.01.2013.

    u pocetku sam vjerovao laburistima al svaki dan vidim da su i oni kao hdz i kukuriku za razliku od prva dva laburisti pomalo kupe neki otpad iz hdz-a pa onda sdp pa iz sindikata a puno su se okurazili i mislim da ce zavrsit kao ODPADNICKA STRANKA mozda im bude sjediste na Jakusevcu jer varaju se a narod vidi nisu oni svjeza krv nego bolesna jer onaj bolesnik koji primi bolesnu krv i on se zarazi..

  • Hećim 09.01.2013.

    Vi'š kak je ovi pošten, ama meni ipak pari ka sitni međimurski prevarant.....

  • jabbar 09.01.2013.

    Nije vrijedno mog komentara!

Komentiraj...
Vidi sve komentare