To je to što me zanima!

Matijašić: Nije bilo skutera koji u obrani navodi Žužić

Hrvoje je potvrdio da mu je istekla vozačka, no kako kaže, nije ju stigao produljiti jer je radio. On je još u toplicama, gdje se oporavlja od nesreće
Vidi originalni članak

Vozio sam lijevim trakom. Promet je bio slab i nikakvog skutera nije bilo na cesti. Desetak sekundi prije sudara čuo sam jak zvuk automobilskog motora, kao da netko ubrzava, a u retrovizoru sam vidio bljesak, rekao je Hrvoje Matijašić (22).
On je u petak u Varaždinskim toplicama, gdje se oporavlja od prometne nesreće koju je u kolovozu skrivio Hrvoje Žužić (22), dao iskaz sutkinji Elmi Kaleb Mamić.
- Istina je da mi je istekla probna vozačka. Nisam prekršajno kažnjavan, što je uvjet za produljenje, pa sam podizanje nove smatrao formalnošću - rekao je Hrvoje i dodao da ju nije stigao produljiti jer je radio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • diki 01.12.2007.

    Kompletna obitelj bi trebala stati pred ogledalo i zapitati se koliko su dobro napravili svom sinu. Neka sada svo troje trpi sramotu i kaznu koju će im sin dobiti, a možda i neće, treba vidjeti koliko im je debeo obraz.

  • krizantema 30.11.2007.

    pa nije on kriv....ocito i ne zna za drukcije...otac mu navodno ima vise kazni od njega i jos je prijetio policiji...........njega treba poslat kopat kanale,a mater i oca strpat u zatvor

  • nedohvatljiv 30.11.2007.

    Hrvoje, Hrvoje... pa kako nisi vidio skuter, pita mama sutkinja... nema veze, ako ga i nisi vidio, moj sin ga je vidio i ja mu vjerujem.. a ako ga čak i nije bilo, sin ima smjernice kako da sudsko vijeće uvjeri da je skuter BIO.. joooj, jadno je ovo sve, tatin i mamin sin ubio curu, drugom mladom čovjeku nanio teške ozljede.. i sad se vadi na skuter... skuterist je kriv za sve... mladi g.Ž, daj jednom stani pred ogledalo i pogledaj se... ili ne vidiš u ogledalu svoj odraz?

Komentiraj...
Vidi sve komentare