To je to što me zanima!

Matković: HDZ je bila i ostala moja stranka i neću otići iz nje

Mandatno imunitetno povjerenstvo je prihvatilo zahtjev Biance Matković (HDZ) za aktiviranje zastupničkog mandata. Tako je prestao mandat Krešimiru Ćosiću (HDZ)
Vidi originalni članak

Kao članici HDZ-a i kluba zastupnika HDZ-a, kao osobi koja je povjerenjem hrvatskih građana dobila mogućnost ulaska u Hrvatski sabor ovo smatram velikom čašću, velikim izazovom i nadam se da ću ga opravdati, kazala je Bianca Matković u razgovoru za Novu TV. Dodala je kako neće otići iz HDZ-a i da je HDZ bila i ostala njezina stranka. 

Podsjetimo, Mandatno imunitetno povjerenstvo je bez rasprave prihvatilo zahtjev Biance Matković (HDZ) za aktiviranje zastupničkog mandata. Odlukom MIP-a automatski je prestao mandat njezinoj zamijeni Krešimiru Ćosiću (HDZ). Zanimljivo je da su za aktiviranje mandata glasovali i HDZ-ovi članovi MIP-a, obzirom da je Vladimir Šeks prije nekoliko mjeseci rekao da se Bianca Matković nema pravo vratiti u Sabor.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • JunFan 02.12.2010.

    Ministrica ničega... Pa naravno, na proračunu je živjeti najlakše...

  • p i j e v a c 02.12.2010.

    Kao da bi je drugdje i primili.

  • kurta91 02.12.2010.

    Njoj ,kao i svima ostalima iz Hdz-a,kao sto ste svi rekli, uopce nije do Hrvatske i hrvatskog naroda,samo da sebi osiguraju egzistenciju do kraja života.Sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare