To je to što me zanima!

Maturant kojeg su pretukli preminuo je od izljeva krvi

Luka Ritz, učenik Grafičke škole u Zagrebu, kojeg su prije desetak dana pretukli huligani, preminuo je u KBC-u Rebro od izljeva krvi u mozak
Vidi originalni članak

Luka Ritz, učenik Grafičke škole u Zagrebu, kojeg su prije desetak dana pretukli huligani, preminuo je u KBC-u Rebro od izljeva krvi u mozak. Mladić je, piše Večernji list, umro prije tri dana. Podsjetimo, Ritza su napali na Mostu slobode kad se s prijateljem vraćao kući u Dugave. Dvojica huligana od mladića su najprije zatražili novac i mobitele, a kad su im oni odgovorili kako kod sebe nemaju ništa, pustili su ih na miru. No ipak su se vratili te ih bacili na pod i počeli cipelariti. Iako su Luku pustili nakon nekoliko dana na kućnu njegu, stanje mu se zakompliciralo.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • majstorović 16.06.2008.

    Draga iwancica, slažem se s tobom, al ne bi vjerovala da ima puno mama koje, ne da se ne bi stidjele, nego bi još drvljem i kamenjem po ostatku Hrvatske, u stilu to nije moguće i njen sin ili kćer nije takav/takva. Tisuću isprika bi smislile da ti se povraća. Na žalost, znam jednu takvu. Ukratko, mamin sin je skrivio prometnu, naledio je autom u pijanom stanju na djevojku. Ona je završila u komi. Nakon tri dana je umrla, a pametna mama je izjavila \"pa šta se nije maknula s puta, kad je vidjela da ide na nju\". Eto debila i majka i sin. za nepovjerovati. On ti se danas slobodno šeta, dobio je dvije godine zatvora (poluotvoreni) i svaki vikend bio kući. I da, dalje vozi auto i zajebava sve oko sebe.

  • gILE_bAKSUZ 16.06.2008.

    nije kriva drzava,krivi su roditelji!!! nitko drugi!!! pa i ja zivim u ovoj drzavi i nisam iscipelario nikog za mobitel ili slicno!!! ja bi i roditelje kaznio-oni su glavni krivci

  • gljivaludara 16.06.2008.

    sto svi optuzujete mame? Je li to zato sto odmah otpisete oceve kao osobe nesposobne za odgoj djece? Kriv je zakon i drzava. Svi znamo da mozemo nekoga ubiti i bit cemo vani za najvise 5 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare