To je to što me zanima!

Međunarodni klub žena Zagreb posjetio je znamenitosti Malte

Tijekom posjeta, petnaestak članica IWCZ organizirale su službeni posjet i susret sa predsjednicom Republike Malte, Njenom ekselencijom gđom. Marie Lousie Colerio
Vidi originalni članak

Međunarodni klub žena Zagreb (IWCZ) boravio je na Malti od 5. do 8. svibnja, gdje su obišli kulturno povijesne znamenitosti uključujući jedinstveni barokni grad Vallettu i nekadašnju prijestolnicu Mdinu. 

- Tijekom posjeta, petnaestak članica IWCZ organizirale su službeni posjet i susret sa predsjednicom Republike Malte, Njenom ekselencijom gđom. Marie Lousie Colerio u njenoj rezidencijskoj palači San Anton. Tom su prilikom članice Kluba s predsjednicom Malte diskutirale o ulozi žene u današnjem društvu i važnosti međusobnog podržavanja i suradnje.  Posjet je bio izuzetna prilika da članice IWCZ predsjednici Malte predstave svoje djelovanje u Hrvatskoj, a ona je ukazala na zanimljivost kako su naše zemlje među rijetkima u Europi sa  ženama kao izabranim predsjednicama države. Uz prigodni domjenak razgovaralo se i o kulturološkim i tradicionalnim razlikama i podudarnostima, kao i budućoj suradnji - priopćio je IWCZ. 

- S ponosom sam organizirala putovanje kako bih grupi članica IWCZ pokazala ljepote svoje domovine - izjavila je predsjednica IWCZ gđa. Johanna Parnis England, inače i sama Maltežanka koja živi u Zagrebu već dulji niz godina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare