To je to što me zanima!

Meci napadača završili u zidu, četiri žene izbjegle su tragediju

Dva su metka probila staklo i zabila se u zidu u Uredu za zakonodavstvo. Meci su se zabili i probušili jednu od debelih knjiga narodnih novina. Probijena su i stakla s druge strane ureda koji je srećom bio prazan
Vidi originalni članak

U mahnitoj pucnjavi prema zgradi Vlade, u kojoj je ranjen policajac, samo je sreća da nije bilo i više ozlijeđenih.

POGLEDAJTE VIDEO: Meci u zgradi Vlade

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danijel Bezuk (22) otvorio je jučer ujutro rafalnu paljbu, a dva metka su prošla kroz prozor sa prednje strane Banskih dvora. Probili su i zid gdje se vide dvije rupe od dva metka.

Jedan metak prošao je kroz prozor i sa bočne strane zgrade, koji gleda na Ulicu Tituš Brezovački. Probio je ormar u kojem je stajala debela knjiga Narodnih novina i izbušio 700-tinjak stranica.

U ta dva ureda inače sjede četiri zaposlenice Ureda za zakonodavstvo. Srećom, u trenutku pucnjave nikog nije bilo u uredima. Bile su u zgradi Vlade, ali u drugim prostorijama.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • Habsburška Nizozemska 15.10.2020.

    Zamisli čuda, usred radnog vremena niti jednog uhljeba nema na radnom mjestu.

  • sitnozubi 14.10.2020.

    sreća naša da nije bezdušni napadač izluđen od svega dobrog u Domovini ranio il ne do Bog pogodio kog smrtno koalicionog partnera naše nam drage i ljubi ga deda vlade imali bi u najmanju ruku opet rat il ne do Bog dragi da bi pogodio kog zastupnika iz Međimurja to bi tek bila šora sve plemenske enklave bi bile na barikadama...huuuj...sva sreća

  • 14.10.2020.

    Kako ste krenuli sa izvešćem još će ispas da je tija pola Zagreba upucat.Dajte više na valjajte gluposti.Stvarno ste dosadni .

Komentiraj...
Vidi sve komentare