To je to što me zanima!

Medvedev: Zoranu Milanoviću uskoro prijeti odmazda Kijeva zbog izjava o Rusiji i Ukrajini

Dmitrij Medvedev je na svom Telegram profilu napisao kako je Milanović završio na ukrajinskoj stranici "Mirotvorac" zbog njegovih izjava o Ukrajini i Rusiji
Vidi originalni članak

Dmitrij Medvedev, dopredsjednik Vijeća za nacionalnu sigurnost i nekadašnji ruski premijer, upozorio je na svom Telegram profilu da uskoro prijeti odmazda Kijeva hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću zbog njegovih izjava o Rusiji i Ukrajini, javlja Večernji list

Medvedev, inače blizak suradnik Vladimira Putina, posvetio se na svom Telegram profilu zapadnim čelnicima koji su skeptični prema Ukrajini te izdvojio Milanovića, čije je ime dodano na bazu podataka na ukrajinskoj ekstremističkoj stranici "Mirotvorac". Milanović je na toj stranici optužen za "humanitarnu agresiju" na Ukrajinu, distribuciju ruske propagande te podržavanje i opravdanje ruske agresije na Ukrajinu. 

UKRAJINSKI ROMEO I JULIJA Video koji je rasplakao svijet: Ukrajinka stala na minu, suprug ju je nosio na prvom plesu...

- Amerikanci se i dalje boje. Jasno je da uvijek ima premalo oružja, plaćenika i novca. Pohlepni europski čelnici ne žele izdvojiti pravu količinu. Sada se europski lideri dodaju na popise na web stranici "Mirotvorac". Tamo su dospjeli čelnici poput hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i mađarskog premijera Viktora Orbana - napisao je. 

Medvedev je poručio kako će se uskoro u europskim prijestolnicama izvršiti "represija protiv nepoželjnih gazda" te odvojiti "janjce od jaraca". 

MILIJUNI IZBJEGLIH Moskva: U Rusiju odvedeno oko 200 000 ukrajinske djece

- Stoga, predsjednici i premijeri Francuske, Njemačke, Italije i ostalih, oprez! I vi ste sumnjivi - napisao je. 

Kako javlja Večernji, Milanovićevo uvrštenje na popis potvrdio je i zamjenik glasnogovornice ruskog ministarstva vanjskih poslova Aleksej Zajcev. Na listi se nalazi čak 187.000 imena. Među njima se, osim ratnih zločinaca i agenata FSB-a nalazi primjerice i osnivač Pink Floyda Roger Walters koji je prije tri godine izjavio da Rusija ima više prava na Krim od Ukrajine. 

ZASAD NE IDE U KIJEV Papa Franjo: Patrijarh Kiril mi je 20 minuta čitao opravdanja za rat. Putin me ne želi vidjeti...

Neki tvrde kako je web stranicu pokrenuo ukrajinski političar i aktivist Georgy Tuka 2014., ali da danas iza nje stoje ukrajinska tajna služba SBU i ministarstvo unutarnjih poslova. 

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 187

  • Alli Gator 04.05.2022.

    Rusima ubaciti HDZ-virus pa da vidiš, za cas posla odoše u k---c!

  • nisam ja ništa 04.05.2022.

    Ako je i Putin na toj listi tolike godine, pa kakva  im je to crna lista s koje još nikoga nisu likvidirali?

  • vilim1234 03.05.2022.

    Jos ce Plenkovic dati podršku Zelenskom u trazenju da se predsjednik RH odmah smijeni i optuzi za veleizdaju,do postavljanja novog predsjednika iz redova HDZ-a Zelenski ce staviti svog povjerenika ili osobu od povjerenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare