To je to što me zanima!

Medicinska sestra gazu mu je pričvrstila spajalicama

Cres: Medicinska sestra pronašla je bolje rješenje od medicinske mrežice. Zagrepčaninu je previjala ranu. Na glavu mu je stavila uredske spajalice
Vidi originalni članak

Zagrepčanin (32) početkom prošlog tjedna došao je na ljetovanje na Cres. Na otok je stigao s ozljedom glave i osam šavova te je svaki dan trebao ići na previjanje. Na obljetnicu Oluje, 5. kolovoza, došao je na previjanje s medicinskom mrežicom na glavi, a izašao sa uredskim spajalicama na zavoju!
- Prvih dana normalno su mi previjali ranu, no kad sam došao zadnji put, sestra mi je rekla da više ne treba previjati ranu i stavljati mrežicu nego samo gazu. Umjesto da je na gazu koju mi je stavila na ranu zalijepila traku, ona ju je za kosu pričvrstila spajalicama za papir. Smijali smo se kad sam izašao. Nadam se da će sve biti u redu 11. kolovoza, kad budem išao na vađenje konaca - ispričao je.
U Domu zdravlja na Cresu s nevjericom su saslušali našu priču, no potvrdili su da je pacijent bio kod njih na previjanju. Kažu da su na glasu kao veliki profesionalci koji paze na ugled. Sestra koja se “pomogla” spajalicama nije u nedjelju radila pa nema ni objašnjenja.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • tajnamoja 09.08.2010.

    Što fali spajalicama?

  • bogs 09.08.2010.

    Da mudro rješenje.. Jest, zbilja je mudro. Za poslat je kući s radnom knjižicom, pa neka ponavlja test inteligencije i srednju školu. I nema on šta njoj bit zahvalan na spajalici, njen je posao da mu sanira ozljedu, profesionalno, a za to je i plaćena. Ne poklanja ona ništa, da bi joj netko trebao biti zahvalan na nečem. Ona samo radi svoj posao, očito nemarno.

  • dmsb 09.08.2010.

    izgleda da dostojanstvo ipak ima cjenu!!! i to vrlo malu cca 500 kuna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare