To je to što me zanima!

Mediji u Srbiji šokirani što Milošević ide u Knin, Vučić kaže: 'Trudit ću se da ih razumijem'

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić tijekom današnjeg dana je izjavio da osobno ne može podržati prisutstvo političkih predstavnika srpskog naroda na proslavi Oluje u Kninu
Vidi originalni članak

Nakon što je danas premijer Andrej Plenković potvrdio kako će Boris Milošević (SDSS), jedan od potpredsjednika Vlade, sudjelovati na obljetnici vojno-redarstvene operacije Oluja 5. kolovoza u Kninu, nije se dugo čekalo na reakcije iz Srbije, prije svega tamošnjih medija.

Tako Kurir piše da 'Srbin ide u Knin na obilježavanje Oluje kako bi slavio zločin nad našim narodom', Informer u naslovu ističe kako 'Srbin Boris Milošević ide na godišnjicu pogroma Srba' , Večernje Novosti njegov odlazak smatraju nečuvenim, a ostali mediji umjereno komentiraju vijest.

DOGOVOR PLENKOVIĆA I SDSS-A 'U Knin dolazi Milošević, u Grubore ide Tomo Medved'

- Mislim da je to dobro i korisno, korisno prije svega za odnose u hrvatskom društvu, odnos prema srpskoj manjini u Hrvatskoj, prema recentnoj prošlosti i snažna je poruka Hrvatske prema svim partnerima koji gledaju kako Hrvatska funkcionira danas - rekao je Plenković gostujući na RTL-u.

Vučić se trudi shvatiti ih

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić tijekom današnjeg dana je izjavio da osobno ne može podržati prisutstvo političkih predstavnika srpskog naroda na proslavi Oluje u Kninu, ali da će se truditi shvatiti ih ako takvu odluku donesu.

- Trudit ću se shvatiti ih i nastavit ćemo raditi s njima i pomirenju s Hrvatima i Hrvatskom, ali to može samo uz poštovanje svih žrtava - poručio je Vučić.

Idi na 24sata

Komentari 186

  • bezzvezze 09.08.2020.

    F

  • 05.08.2020.

    Aj majke ti nemoj se truditi..nikom nije stalo

  • 05.08.2020.

    Ovo kao nestoznaci ljudima koji zive u Hrvatskoj...sta je Vucic rekao i sto misli...👎

Komentiraj...
Vidi sve komentare