To je to što me zanima!

Međimurski lopov: U dvije trgovine ukrao po bocu rakije

Kako navode iz međimurske policije, nepoznati muškarac je s prodajne police trgovine mješovitom robom ukrao bocu žestokog pića. U trenutku kada je skrivao ukradenu bocu ispod odjeće, primijetila ga je prodavačica
Vidi originalni članak

Uhićen je lopov (33) iz Međimurja nakon što je ukrao litru žestice iz dućana. Prilikom krađe prodavačica ga je pokušala zaustaviti no, otrgnuo se i otišao. Nedugo nakon, pronašla ga je policija.

Tereti ga se za kazneno djelo teške krađe, a prijeti mu do pet godina zatvora, prenosi Danica.

Što se zapravo dogodilo? Naime, muškarac toliko obožava alkohol, a nema dovoljno novca da ga kupi. Zbog toga je žesticu prošli tjedan krao čak dva puta. 

VIDEO: ZDRPI I BRIŠI Jurnjava po Zagrebu: Provalili u trgovinu pa bježali od policije, jedan u bijegu ozlijedio nogu

Prvi put bio je u ponedjeljak oko 13 sati u dućanu u međimurskoj Selnici, mjestu gdje živi. Odakle je zbrisao s litrom rakije. 

U petak je pak oko 16 sati ponovio je isto u dućanu u Martinskoj ulici u Murskom Središću.

Kako navode iz međimurske policije, nepoznati muškarac je s prodajne police trgovine mješovitom robom ukrao bocu žestokog pića. U trenutku kada je skrivao ukradenu bocu ispod odjeće, primijetila ga je 34-godišnja prodavačica te ga pokušala zaustaviti.

MOŽE LI GORE? Sramota: Lopov iz stana u Čakovcu ukrao invalidska kolica

Počinitelj ju je obišao i istrčao iz trgovine. Prodavačica ga je uspjela sustići na izlazu i protom ga uhvatiti za odjeću, ali se on istrgnuo i trčeći udaljio u smjeru centra grada s ukradenom bocom.

Brzom reakcijom policije pronađen je u Ulici Josipa Broza Tita i prema opisu odgovarao je počinitelju teške krađe. Muškarac je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • enter2018 23.12.2020.

    i to je vijest?sramota

  • John Doe Jr. 22.12.2020.

    nadam se da će policija i uskok spriječiti tom teškom kriminalcu bijeg u međugorje 

  • beli1977 22.12.2020.

    Koliko je dobio Sanader,Kuscevic,Vidosevic......? Zaboravio sam molim Vas da me podsjetite!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare