To je to što me zanima!

Medved najavio izglasavanje rebalansa proračuna u petak

Očekujem da će rebalans u petak biti izglasan upravo s ciljem kako bi odgovorili na sve one potrebe koje su prvenstveno vezani uz zdravstvo ali i sve ostale resore koji su vezani uz proračun, rekao je Medved
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar branitelja Tomo Medved je, nakon sjednice Središnjeg odbora HDZ-a, najavio rebalans državnog proračuna koji bi trebao biti izglasan u petak. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Poručio je kako su se na sjednici pridržavali svih epidemioloških mjera te da je održana u dvije dvorane. 

- Važno je da smo nakon dugo vremena u ovom formatu, dakle uživo, mogli održati Središnji odbor HDZ-a na kojem smo se osvrnuli na najvažnije aktivnosti koje su iza nas i one koje su pred nama. Neizostavan je bio osvrt na covid-19, sve mjere koje smo provodili u spašavanju zdravlja i života ljudi, gospodarske mjere, sve napore koje smo u tom kontekstu učinili. Također važno područje našega rada je sanacija posljedica potresa u Gradu Zagrebu i na Banovini, dakle svi oni napori koje smo zajedno učinili i koji su pred nama - rekao je Medved. 

ZAGREBAČKI PROBLEMI U HDZ-u buše sami sebe i ne žele vlast: 'To je teški apsurd'

Poručio je kako je prioritet pozivanje i apel ljudima da se cijepe kako bi se mogli pripremiti na mogući novi val novog soja virusa na jesen. 

- Osvrnuli smo se i na aktualnosti, među kojima je i rebalans državnog proračuna. Očekujem da će rebalans u petak biti izglasan upravo s ciljem kako bi odgovorili na sve one potrebe koje su prvenstveno vezani uz zdravstvo ali i sve ostale resore koji su vezani uz proračun kako bi mogli normalno funkcionirati u ovim okolnostima - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • POTPEC 17.06.2021.

    Medo uvlakač, kao i mnogi drugi u vladi.  Umisto da se bavi problemima branitelja, on se bavi svim drugim poslovima.  SRAMOTA od vlade i mede.

  • xliberal666 17.06.2021.

    a kolike če penzije dobit narodni heroji sa plinskim bocama????? ZNA SE neoprocjenivo!!!!!!  

  • yocko 16.06.2021.

    Kakove veze ti imaš sa proračunom,bolje da se pobrineš da braniteljima koji imaju 3-4 tisuča kn mirovinu povečaš mirovine,i da im dadeš neko priznanje,vi se svi sjetite branitelja samo kada hočete podići sebe HDZ radi nekih zasluga,dajete svaku godinu priznanje svojim samozvanim generalčićima iz BH koji su branili Jajce,a za branitelje obične vojnike u HR vas boli uho.

Komentiraj...
Vidi sve komentare