To je to što me zanima!

Medved: Očekujem konkretne rezultate od Vučićevog posjeta

Vučićeve izjave kako dva naroda drugačije gledaju na ratna događanja i njegovo neizjašnjavanje po pitanju njegova govora o Glini 1995., Medved nije želio komentirati
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Tomo Medved komentirao je u četvrtak uoči sjednice Vlade posjet srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića istaknuvši kako očekuje da će ti sastanci imati konkretne učinke.

- Očekujemo da će u konačnici imati konkretne pokazatelje i rezultate, da ćemo dobiti te dokumente o kojima je bilo govora, dokumente koji su nama dragocjeni u smislu pronalaska nestalih osoba - rekao je Medved

Vučićeve izjave kako dva naroda drugačije gledaju na ratna događanja i njegovo neizjašnjavanje po pitanju njegova govora o Glini 1995., Medved nije želio komentirati. 

- Vrlo je jasno i činjenice pokazuju ta povijesna zbivanja i ne bih to komentirao. Usmjeren sam na ova bitna područja koja su u okviru moje nadležnosti i naglašavam da očekujem ono što je najavljeno- konkretna i operativna suradnja, dostava nužno potrebne dokumentacije u cilju pronalaska nestalih osoba - poručio je Medved. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Uragan_1 15.02.2018.

    Samo mirno i strpljivo. Ako se ratovalo 5 godina može se i pregovarati 10 ako treba i više ali samo bez tenzija i nedaj Bože neću dalje.

  • Vidiko 15.02.2018.

    Ne mogu vjerovati da neki još uvijek podržavaju Kolindu nakon ove sramote i još joj traže opravdanja. Činjenica je da se Vučić ponašao kao da hoda po Krajini i još pod zaštitom policije i vojske, izgledalo je kao da je Kolinda otišla u Srbiju u posjet. I još postrojava HV da pozdravi Vučića. Sramota. Sve je kulminiralo u Lisinskom gdje se Vučić među svojima skroz razbahatio i još pljuje po branitelja u prisutstvu predsjednice, a ona ni riječi na to. I to Medvedu i Culeju ne smeta ? Slažem se da se treba surađivati, ali da li se trebamo ponizavati od strane huskaca i to još usred Hrvatske ? Sad su dobili krila pa i Dodik došao u Karlovac i govori o svojoj strani povijesti. Da je Šešelj predsjednik, naše izdajice bi ga pozvale u posjet, jer eto njega je izabrao srpski narod. Sramota.

  • Messerschmitt Bf-109 k 15.02.2018.

    Šatordžija strikes again. v.2

Komentiraj...
Vidi sve komentare