To je to što me zanima!

Medved: Stožer će u četvrtak predstaviti liberalnije mjere

Sutra će Stožer predstaviti mjere koje će ići u smjeru liberalizacije, kao što je to u drugim zemljama, rekao je Tomo Medved nakon sastanka koalicijskih partner
Vidi originalni članak

Nakon sastanka vladajuće koalicije Tomo Medved je rekao da su partnerima prezentirali čitav spektar aktivnosti koje su učinjene u obnovi Banovine. Kaže i da se razgovaralo o drugim temama, energetici, covid-mjerama.

- Sutra će Stožer predstaviti mjere koje će ići u smjeru liberalizacije, kao što je to u drugim zemljama - rekao je Medved i dodao da će mjere prezentirati Davor Božinović. No nije potvrdio što će sve nove mjere uključivati.

MOŽDA OVAJ TJEDAN Beroš najavio popuštanje mjera

Rekonstrukcija Vlade

- “Partneri stoje pri ranijem zaključku da će predsjednik Vlade obaviti sve potrebite radnje glede rekonstrukcije Vlade i kad on to učini, informirat će koalicijske partnere - rekao je Medved.

DODATNO POPUŠTANJE? Od Uskrsa blaže mjere? Ukidaju se covid potvrde i sve mjere kafićima, maske ipak ostaju...

Komentirao je i izjavu SDP-ovog Arsena Bauka da je najslabija karika u Vladi upravo premijer Plenković te uzvratio protupitanjem: "U kojoj je mjeri Bauk postupao moralno dok je godinama konzumirao određena prava, a što se tiče pozivanja na izbore od strane oporbe - to se od oporbe i očekuje, ali ovdje je pitanje koji od ova tri SDP-a je spreman i kome odgovaraju izbori."

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Istiniti 06.04.2022.

    dao Bog da vam djeca djecu ne imala. vaš rod pokvareni treba zatrti

  • 06.04.2022.

    Svako od njih neprestalno govori o svemu i svačemu a ustvari već jako dugo nitko nije rekao jednu odgovornu, suvislu i konkretnu rečenicu.

  • 06.04.2022.

    Kad će se objaviti troškove plandemijskog cirkusa i tko će ih platiti 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare