News

Komentari 16

Medved: Stožer će u četvrtak predstaviti liberalnije mjere

Medved: Stožer će u četvrtak predstaviti liberalnije mjere

Sutra će Stožer predstaviti mjere koje će ići u smjeru liberalizacije, kao što je to u drugim zemljama, rekao je Tomo Medved nakon sastanka koalicijskih partner

Nakon sastanka vladajuće koalicije Tomo Medved je rekao da su partnerima prezentirali čitav spektar aktivnosti koje su učinjene u obnovi Banovine. Kaže i da se razgovaralo o drugim temama, energetici, covid-mjerama.

- Sutra će Stožer predstaviti mjere koje će ići u smjeru liberalizacije, kao što je to u drugim zemljama - rekao je Medved i dodao da će mjere prezentirati Davor Božinović. No nije potvrdio što će sve nove mjere uključivati.

Rekonstrukcija Vlade

- “Partneri stoje pri ranijem zaključku da će predsjednik Vlade obaviti sve potrebite radnje glede rekonstrukcije Vlade i kad on to učini, informirat će koalicijske partnere - rekao je Medved.

Komentirao je i izjavu SDP-ovog Arsena Bauka da je najslabija karika u Vladi upravo premijer Plenković te uzvratio protupitanjem: "U kojoj je mjeri Bauk postupao moralno dok je godinama konzumirao određena prava, a što se tiče pozivanja na izbore od strane oporbe - to se od oporbe i očekuje, ali ovdje je pitanje koji od ova tri SDP-a je spreman i kome odgovaraju izbori."