To je to što me zanima!

Medvedev osniva odred za borbu protiv ekstremizma

Pojava ekstremizma razlog je za zabrinutost, smatra Mededev, koji kaže da će policija osnovati postrojbe koje će se boriti protiv ekstremizma
Vidi originalni članak

Pojava ekstremizma razlog je za veliku zabrinutost, smatra Dmitrij  Mededev, koji kaže da će ruska policija osnovati posebne postrojbe koje će se boriti protiv ekstremizma. Broj zločina uzrokovanih ekstremizmom veći je za trećinu, upozorio je Medvedev uspoređujući lanjske i ovogodišnje podatke. Rusija je multinacionalna i multikonfesionalna država i ekstremizam "nanosi golemi štetu i sustavna je prijetnja nacionalnoj sigurnosti", istaknuo je Medvedev. Izjavio je to u vrijeme kada se u regiji sjevernog Kavkaza gotovo svakodnevno bilježi nasilje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • friglob 06.02.2009.

    ma kakav odred, pa svi oni imaju najjaču podršku baš iz samog vrha...još jedan primjer obmanjivanja naroda. Ulovit će ulične marionete dok mozgovi sjede nedodirljivi na debelim političarskim stolicama. Kad se stvar malo primiri i narod počne sve više vjerovati ljudima na vlasti, opet će ispočetka početi sa starim sranjima, samo s novim generacijama. A tolerancija naroda skupa sa zatupljenošću postaje sve veća.

  • user_28589 06.02.2009.

    Da bas on, on ne smije na WC a da nije pitao Putina

Komentiraj...
Vidi sve komentare