To je to što me zanima!

Medvedev poručio: Rusija će proporcionalno odgovoriti na protjerivanja svojih diplomata

Francuska je u ponedjeljak najavila da će protjerati 35 ruskih diplomata zbog rata u Ukrajini, a Njemačka navodi "značajan broj" ruskih diplomata koji su proglašeni neželjenima
Vidi originalni članak

Rusija će proporcionalno odgovoriti na protjerivanje svojih diplomata iz niza zapadnih zemalja, rekao je u utorak bivši ruski predsjednik i zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Dmitrij Medvedev, prenosi Reuters.

"Svi znaju odgovor: To će biti simetrično i destruktivno za bilateralne odnose. Koga su kaznili? Prije svega sebe", naglasio je Medvedev u objavi na svojem Telegram kanalu.

KRITIKA PREDSJEDNIKU Poljski premijer Macronu: Nitko ne pregovara s Hitlerom. Što ste postigli, jeste li išta zaustavili?

Francuska je u ponedjeljak najavila da će protjerati 35 ruskih diplomata zbog rata u Ukrajini, a Njemačka navodi "značajan broj" ruskih diplomata koji su proglašeni neželjenima.

"Ako se ovo nastavi, bit će prikladno, kao što sam napisao 26. veljače - zalupiti vrata zapadnim veleposlanstvima. Svima će biti jeftinije. A onda ćemo na kraju samo gledati jedni druge, ni na koji drugi način, nego kroz nišane", kazao je Medvedev.

SVJEDOČANSTVO IZ KIJEVA ZA 24SATA 'Užas u Buči smo naslutili prije tjedan dana: Iz Rusije su počele stizati drukčije izjave o Ukrajini'

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Neugodna Istina 05.04.2022.

    Ma mozete nam po….

  • MarijanGrdašić 05.04.2022.

    Sve je to velika greška, moglo se izbjeći da je bilo sluha u SAD i da su pažljivije slušali Putina. No Bidenu i Ludom Borisu je pod svaku cijenu trebao rat, klimalo im se doma. No sada je situacija gora negoli ikada. U ratu su svi poraženi. Što se tiče protjerivanja diplomata to je predvorje potpunog ukidanja diplomatskih odnosa i tada će se svi gledati preko nišana. U tom smislu je Medvedev u pravu. Već se i sada gledaju preko nišana. Njemačka i dalje srlja u sve veću propast a gospođa Baerbock cvate nastavljajući praksu protjerivanja diplomata kao i onda kad je stupila na dužnost. Valjda po nalogu šefa Habecka. Europska diplomacija uporno radi protiv sebe a za račun najveće terorističke države svijeta SAD.

Komentiraj...
Vidi sve komentare