To je to što me zanima!

Medvedev: Rusija će izravnim ubijanjem terorista odgovoriti na napad na Krimski most

Medvedev je zločin pripisao, kako je rekao, propaloj državi Ukrajini
Vidi originalni članak

Rusija mora odgovoriti na ukrajinski teroristički napad na Krimski most izravnim ubijanjem terorista, rekao je Dmitrij Medvedev, bivši ruski predsjednik i aktualni zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Rusije u intervjuu s novinarkom Nadani Fridrikhson, objavljenom na njezinom Telegram kanalu, piše ruska prorežimska novinska agencija TASS.

IZ MINUTE U MINUTU Ukrajina: U napadima poginulo 14 ljudi; Zaharova prijeti: 'Ostvarit ćemo svoje ciljeve'

 

'Napad je teroristički čin i sabotaža zločinačkog kijevskog režima'

Medvedev je zločin pripisao, kako je rekao, propaloj državi Ukrajini.

- Naručitelj i počinitelj zločina je propala država Ukrajina. Riječ je o terorističkom činu i sabotaži zločinačkog kijevskog režima. Dvojbe nema i nije je bilo. Izrađuju se sva izvješća i zaključci. Odgovor Rusije na ovaj zločin može biti samo izravno uništenje terorista. Baš kako je to prihvaćeno u svijetu. To je ono što građani Rusije čekaju - rekao je.

'ŠALJEMO VAS U MRAČNO DOBA' Jezive ruske prijetnje: Ukrajinci, napustite gradove. Rakete su spremne. Stiže vam iznenađenje

Na sastanku s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom u nedjelju navečer čelnik Istražnog odbora Rusije Aleksander Bastrikin rekao je da "iza terorističkog napada stoje ukrajinske specijalne službe, a ruski državljani i stranci djelovali su kao pomagači", piše TASS.

Kazao je i da je pokrenuta istraga te da su osumnjičeni već identificirani uz operativnu potporu službenika FSB-a.

- Napad koji je izveo kijevski režim je nedvojbeno bio usmjeren na uništavanje vitalne ruske civilne infrastrukture - rekao je Putin.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Hrvat za Hrvate 10.10.2022.

    Treba im srusiti taj most…

  • MeiSnooper 10.10.2022.

    Ukrajinci su napadnuti od moćnog neprijatelja i imaju se pravo braniti svim sredstvima pa čak i na teritoriju Rusije jer ako su Rusi došli k njima mogu i oni k Rusima. Problem je što se to pravo ne daje svima. Kad su Ameri sa svojim saveznicima (UK, Španjolska, Francuska itd) napadali bliskoistočne zemlje, poduzimali "ograničene vojne akcije" pri tom ubijajući i civile. Neke slučajno greškom, a neke kao kolateralne žrtve u "opravdanoj akciji". Pojedinci iz tih bliskoistočnih država su bili još nemočniji od Ukrajinaca jer im nitko nije pomagao pa su poduzeli vojne akcije na tlu, za njih agresorskih zemalja baš poput Ukrajinaca sada. Oni su proglašeni teroristima i večina ih je smaknuta- pobijena i to je objavljeno s oduševljenjem. Eh sad.... Mi se trebamo odlučiti hoćemo li i dalje takve akcije nazivati terorističkim činom na civilne ciljeve ili hrabrom i odvažnom vojnom akcijom na neprijateljskoj infrastrukturi. Ja sam PROTIV nasilja bilokakve vrste i protiv SVIH nasilnika i ZA pravo na samoobranu na svaki način ali isto tako sam za isto mjerilo prema svim ljudima, narodima i državama bez obzira jesu li "uljuđeni zapadnjaci"-bijelci ili azijati, crnci, tamnoputi arapi/indijci i sl. Odnosno bez obzira jesu li kršćani, budisti, hindusi, muslimani, židovi....Sad će se obavezno javiti trolovi iz redova "Ukrajinci su sveci, a Rusi gamad" i pisati kako to nije isto i bla, bla....zato ovo razmišljanje nije namjenjeno njima jer njih ne zanima pravda i jednakost.

  • Hrvat za Hrvate 10.10.2022.

    Rusi ratno zlocinci

Komentiraj...
Vidi sve komentare