To je to što me zanima!

Medvjedica za nogu ugrizla policajca, kolega je upucao

Medvjedica Nena je čitav život provela u cirkusu. Direktor tvrdi da nije bila agresivna i da nije imala oštre zube. Tvrdi da je policajac nije trebao ubiti
Vidi originalni članak

Medvjedice Nena (25) i Katje pobjegle su iz cirkusa koji je gostovao u njemačkom gradu Kasselu. Stanovnici su pozvali policiju. Jedan se policajac približio Neni pa ga je ona ugrizla za nogu. Muškarac nije teško ozlijeđen, no njegov kolega je odmah povukao pištolj, pogodio životinju u trbuh i ubio je.
- Tek nakon što sam čuo pucnjeve saznao sam da su medvjedice pobjegle. Ne znam zašto me nisu zvali. Mogao sam medvjedicu primiti za uho i vratiti je u kavez. Nena je cijeli život živjela u cirkusu. Nije bila agresivna i nije imala oštre zube. Mislim da policija nije trebala tako reagirati - rekao je Daniel Renz (41), direktor cirkusa. Neninu sestru, medvjedicu Katju, Renz je sam vratio u kavez.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bepo1606 20.04.2009.

    Ma nikako tribalo je rastrgat policajca da bi bilo opravdano potegnut metak.Ajde molim te gledaj životinje na televiziji a ljude pusti na miru.Uostalom medvjedu je mjesto u šumi a ne u cirkusu ili Zoo.

  • stoka1 20.04.2009.

    jojjjjjjjj pa kako samo tako mogu povuci okidac na te jadne zivotinje....jao pogle kako je jadna ostala da lezi ajme :((((((((

Komentiraj...
Vidi sve komentare