To je to što me zanima!

Memorijal '12 redarstvenika': U mimohodu bila i predsjednica

U mimohodu je bio i potpredsjednik Vlade Ranko Ostojić, general Mladen Markač, kao i Đuro Glogoški, čelnik Udruge 100-postotnih ratnih vojnih invalida
Vidi originalni članak

Mimohodom je obilježena 24. obljetnica memorijala 'Dvanaest redarstvenika' u Borovu Selu. Sudionici su se okupili na ulazu u Borovo nakon čega su krenuli prema Spomen obilježju poginulim redarstvenicima. U mimohodu je predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović i potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, kao izaslanik premijera Zorana Milanovića. Mimohodu se pridružio i general Mladen Markač, kao i Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100-postotnih invalida i jedan od neformalnih vođa prosvjeda branitelja u Zagrebu. 

Kod Spomen obilježja poginulim redarstvenicima održat će se komemoracija. Bit će položeni vijenci i zapaljene svijeće. U Vinkovcima će započeti Memorijalni međunarodni malonogometni turnir 12 redarstvenika.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • babinjak1980 04.05.2015.

    Svaka čast poginulima ,ali tad je još bila Jugoslavija.

  • bajica1009 03.05.2015.

    čitajući razne komentare i pitanja i blačenje sadašnje vlade, sve nema smisla osim činjenice da su ljudi izginuli i da nije nitko odgovarao ni sa jedne strane. Zašto nije pokrenuta istraga HDZ se brani oprostom zatim dolazi Račan on je kriv, njega smjenjuje HDZ sa koalicijskim partnerom SSDS-om koji ga spašava 8 godina i nemogu zbog njega, donose zakone i čirilicu sve u skladu sa EU tekovinama. Veliki vođa Karamarko ponosno pokazuje brošuru nema nitko ništa protiv, gube izbore i bude se stožeri za sve i svašta i pljuju po vlasti da ništa ne radi, većina šuti i kaže ma piši propalo. I evo nas gdje smo došli nigdje.

  • SAINT 03.05.2015.

    Sa nama su , hvala im na žrtvi za slobodnu i nezavisnu Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare