To je to što me zanima!

Merčepovac se predao u Limi, izručenje RH čeka u zatvoru

Igor Mikola (42) se sam predao policiji te kako strahuje za vlastiti život nakon što je u njegovom društvu u Peruu likvidran srpski bjegunac Goran Stavrić Frederick (41)
Vidi originalni članak

U Limi, glavnom gradu Perua, uhićen je Igor Mikola (42) koji je više od osam godina bježao pred hrvatskim pravosuđem nakon presude za sudjelovanje u ubojstvu muškarca u Pakračkoj Poljani. Za taj zločin osuđen je na pet godina zatvora. Kako piše peruanski trome.pe, Mikola se predao policiji u mjestu Lurin nakon što se zatekao u društvu srpskog bjegunca Gorana Stavrića Fredericka (41) koji je ubijen prošle nedjelje u Mirafloresu. 

Mikola se sam predao te rekao policiji kako strahuje za vlastiti život. Za Stavrićem i Mikolom raspisana je Interpolova tjeralica, no ne zna se kako su njih dvojica bili povezani. 

Mikola će izručenje Hrvatskoj čekati u zatvoru u Limi, piše Novi list. 

Sudilo mu se zajedno s Munibom Suljićem, Sinišom Rimcem, Mirom Bajramovićem i Brankom Šarićem  jer su tijekom Domovinskog rata bili pripadnici tzv. Merčepove skupine. Optužbe su poricali, a Mikola je pet mjeseci proveo u pritvoru. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • LjiljanaMilovanovic 15.07.2014.

    Sve neko fino drustvo.

  • Bad Blue Boy 15.07.2014.

    njima je domovinski rat samo sluzia kao poligon za kriminal i vlastitio bogacenje...ma cili san se najezija od ovakvih domoljuba!!!!!!!!

  • mariocalabrese 15.07.2014.

    Vitez dolazi doma vrijeme je da se rjesi stambeno i penziono pitanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare