To je to što me zanima!

Merkel bijesna: Kasniš četiri sata? E, onda nema sastanka

Ruski predsjednik je na euroazijski summit zakasnio čak četiri sata i mrtav-hladan upao usred svečane večere. Angela Merkel za to nije imala nimalo razumijevanja
Vidi originalni članak

Kasnio je Vladimir Putin mnogima u karijeri. Čekala ga je i kraljica Elizabeta i papa Franjo, no Angela Merkel mu je očito trn u oku. Prošle godine ga je na prijamu čekala 40 minuta, a u četvrtak joj je u Milanu priredio novi šok.

Ruski predsjednik je na euroazijski summit zakasnio čak četiri sata i mrtav-hladan upao usred svečane večere. Nije ga smetalo ni što se trebao sastati sa starim prijateljem Silvijem Berlusconijem, no i kontroverznog bivšeg talijanskog premijera pustio je da ga čeka nekoliko sati.

Angela Merkel nije imala nimalo razumijevanja pa je otkazala službeni sastanak s njim na kojem su trebali razgovarati o Ukrajini. Putin je u Milano stigao iz Beograda, zadržao se na paradi. 

Idi na 24sata

Komentari 189

  • Artusartus 29.10.2014.

    Tako primitivci zamišljaju osobnu superiornost. Stanje će biti tolerirano dok ruski plin ne dobije konkurenciju, a onda će se dogoditi ono što se dogodilo s Guatemalom i bananama, Kubom i šećerom, Brazilom i gumom ...

  • Grgurica 18.10.2014.

    on nekulturan ona diktator

  • darko ml 18.10.2014.

    klasicno pokativanje misica bice hladna zima u evropi

Komentiraj...
Vidi sve komentare