To je to što me zanima!

Merkel poziva članice EU-a da budu razborite nakon Brexita

Ovo je faza slušanja, razumijevanja i učenja jednih od drugih kako bismo mogli doista razumjeti i stvoriti novu ravnotežu u EU s 27 država članica koje će ostati", kazala je
Vidi originalni članak

Dvadeset i sedam zemalja koje će ostati u Europskoj uniji nakon što Velika Britanija iziđe moraju se pozorno međusobno slušati i ne srljati u političke odluke, kazala je u srijedu njemačka kancelarka Angela Merkel.

"Ovo je faza slušanja, razumijevanja i učenja jednih od drugih kako bismo mogli doista razumjeti i stvoriti novu ravnotežu u Europskoj uniji s 27 država članica koje će ostati", kazala je Merkel na zajedničkoj konferenciji za novinare s estonskim premijerom Taavijem Roivasom.

"Ako na početku pogriješite i ne slušate, i djelujete samo radi djelovanja, onda možete učiniti mnogo pogrešaka", upozorila je, ističući da će na predstojećem summitu EU-a u Bratislavi biti riječ o definiranju planova za budućnost, a ne donošenju odluka.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • TVRDOGLAVI SVABO 28.08.2016.

    Ne Kamin bakice io ako smrdiš

  • PATRICIA 25.08.2016.

    Bas se nasla "razborita" osoba koja ce pricati o razboritosti.

  • blondie8 25.08.2016.

    gori njoj pod petama, jer kuda će sa tim silnim svojim "izbjeglicama" ako još odu koje dobre države iz EU, na to je morala prije misliti, trebala je sve članice pitati da li da dopusti tim isla da uđu u EU ili ne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare