To je to što me zanima!

Merkel: Teško ćemo podnijeti ako je napadač tražitelj azila

To će biti posebno ružno prema Nijemcima koji se angažiraju za pomoć izbjeglicama i prema ljudima koji trebaju našu zaštitu i koji se trude da se integriraju u našoj zemlji, rekla je Merkel
Vidi originalni članak

Njemačka kancelarka Angela Merkel održala je konferenciju za novinare nakon napada u Berlinu. Rekla je kako je cijela zemlja ujedinjena u dubokoj tuzi zbog žrtava napada. 

- Molimo za njih. Molimo se i za one koji su ostali, da nađu snagu i utjehu. Da mogu živjeti nakon ovog strašnog napada - rekla je Merkel. Rekla je kako je vjerojatno riječ o terorističkom napadu.

- Ovo će zlodjelo biti kažnjeno najviše što nam naši zakoni dopuštaju - rekla je Merkel. 

- Milijuni ljudi se pitaju kako možemo s time živjeti, s time da na božićnom sajmu koji bi trebao biti mjesto veselja, ubojica ubije toliko ljudi. Na to pitanje nije jednostavno odgovoriti - rekla je Merkel. 

- Znam da će za sve nas biti teško podnijeti ako se potvrdi da je za ovo zlodjelo odgovoran čovjek koji je u Njemačkoj tražio zaštitu i azil. To će biti posebno ružno prema Nijemcima koji se angažiraju za pomoć izbjeglicama i prema ljudima koji trebaju našu zaštitu i koji se trude da se integriraju u našoj zemlji - rekla je Merkel i naglasila da je ovo težak dan za Njemačku. Rekla je i da ih strah neće paralizirati i da će Nijemci živjeti kako žele i u miru jedni s drugima. 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • ravno1 20.12.2016.

    Merkelica kaže: "To će biti posebno ružno prema Nijemcima koji se angažiraju za pomoć izbjeglicama". Ona, na žalost, još uvijek nije shvatila kamo vodi njezina politika "otvorenih vrata". Kakav je njezin um kada nju, u ovoj katastrofalno teškoj situaciji, brinu oni koji se angažiraju za pomoć izbjeglicama? Pa i oni su dijelom krivi za ovaj masakr. I na kraju, ako Nijemce ne sekira 12 ubijenih, pa i dalje podržavaju Merkelicu, mene jako brine da bi se nešto slično moglo dogoditi i nama. Uvelike zahvaljujući Merkeličinoj politici "otvorenih vrata".

  • dahhmal 20.12.2016.

    Ne znam kaj Nijemci misle ali kak god okrenes ova baba je politicarka koji ide direkno protiv njih jer je njezin prvobitni plan bio da dovede jeftinu radnu snagu i tako direkno utjece na otpustanje Nijemaca to je naravno bila utopija s obzirom da znamo kakvi su radnici ali zato je napravila jos goru stvar dovela teroriste i promijenila nacin zivota u Njemackoj

  • Miške 20.12.2016.

    Mulja. Teatar. Veća je znala da taj neće biti taj. Tko vjeruje ovo vještici nije normalan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare