To je to što me zanima!

'Merzel i dalje županica, Linić ministar, Sabo gradonačelnik'

Autori udžbenika pišu o drugom mandatu Lovrić Merzel i dosljednosti ministra Linića iako je Merzel u međuvremenu bila u pritvoru, a Linića je smijenio Milanović
Vidi originalni članak

U gimnazijskim udžbenicima za predmet 'Politika i gospodarstvo' namijenjenima za ovu školsku godinu u izdanju Sysprinta Željko Sabo još je uvijek gradonačelnik Vukovara, Marina Lovrić Merzel sisačko-moslavačka županica, a Slavko Linić ministar financija, javlja Tportal.

Autori udžbenika Goran Sunajko, Dario Čepo i Ivo Goldstein pišu o drugom mandatu Lovrić Merzel i dosljednosti Linića na kontroli plaćanja poreza kako bi se povećali prihodi države. 

U razdoblju od pisanja i izlaska ovog udžbenika, Sabo je izgubio izbore te je osuđen za podmićivanje, Lovrić Merzel je završila u pritvoru i podnijela ostavku na mjesto županice, dok je Linića smijenio premijer Zoran Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • SAINT 09.09.2014.

    Mora bit da štampaju knjige u Beogradu .

  • tituš 09.09.2014.

    Kakvo čudo, pa mi imamo još zločinca Broza u knjigama kao pozitivnu figuru i osobu, a prošlo je 33 godine od njegovog odlaska u pakao, kamoli ne bi imali "lanjske" ministre. Mi se dnevno vraćamo na zločinačku državu i sustav spominjući i veličajući ga, samo zato jer nismo imali snage obračunati se s tim i njima. Nije li predsjednik države "ponosni sin partizana zločinca tita". O čemu mi Hrvati zborimo! I tako zaslužujemo to što imamo jer nismo hrabri!

  • Vuk 107 brigada Valpovo 08.09.2014.

    Nas su ućili da u LJubljani za lazi i lopovluk sjeku nogu

Komentiraj...
Vidi sve komentare