To je to što me zanima!

Mesić će tražiti izvješće od Lucića o lovu kod Đakova

Markač je navodno desetak dana prije lova na Bilogori bio u lovu i u đakovačkim šumama oko poligona Gašinci i to s diplomatima iz Bruxellesa
Vidi originalni članak

Predsjednik Stjepan Mesić tražit će od načelnika Glavnog stožera OS RH Josipa Lucića izvješće o navodnom lovu koji je oko 16. prosinca održan u okolici Đakova, a u MORH-u nisu željeli komentirati informacije o lovu kojemu je, prema pisanju jednih dnevnih novina, prisustvovao i haški optuženik general Mladen Markač. Markač je navodno desetak dana prije lova na veprove na Bilogori bio u lovu u đakovačkim šumama oko poligona Gašinci i to s diplomatima iz Bruxellesa, piše "Slobodna".Prema neslužbenim informacijama koja "potječe iz haaških krugova", list navodi da je Markač lovu prisustvovao na osobni poziv generala zbora Josipa Lucića, načelnika Glavnog stožera OS RH. Radilo se o počasnom lovačkom okupljanju za vojno-diplomatske predstavnike, a Lucić je bio organizator i domaćin, navodi list.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sined 04.01.2008.

    nebi on meni u penziju dok nebi odgovaral za svoju glupost

  • udrugabu 03.01.2008.

    ..Luciću upravo istče mandat i kao \"slučajno\" se saznalo za spomenuti lov..ode moj Luc u penzjun..po meni ga je trebalo puno ranija poslat..

  • anti-gardy 03.01.2008.

    Zanimljivo je kako zatvorenici žive bolje od nas... To se može samo u Hrvatskoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare