To je to što me zanima!

Mesić došao Rajiću, a zbog Duška mislio da će plesati

Mesić i Kosor položili su kamen temeljac za tvrtku Luke Rajića. Mesić je vidjevši Duška Čurlića na pozornici pitao da li počinje 'Ples sa zvijezdama'
Vidi originalni članak

Premijerka Kosor i predsjednik Mesić isuli su tačke pune cementa na temelje farmaceutske tvornice Pharmas vlasnika Luke Rajića u Mišičkoj Popovači kraj Siska. Pošto se Kosor mučila s tačkama u pomoć joj je priskočio Rajić te joj je pomogao. Rajić je obećao Mesiću da će se vratiti i uložiti u dobre projekte u Hrvatskoj. Tvornica bi trebala biti gotova do svibnja 2011. godina, a u izgradnju će se uložiti 300 milijuna kuna.
- Čast mi je i zadovoljstvo što u ovim iznimno teškim vremenima otvaramo nova radna mjesta. Želimo da Hrvatska bude u top 30 zemalja u kojoj će se isplatiti investirati - rekla je premijerka. Osvrnula se na podatke o BDP-u u zadnjem tromjesečju te je rekla da je u padu 5,8 posto, dok je u prvom tromjesečju bio u padu za 6,7 posto.
- Polako započinjemo svoj izlaz na površinu vode - zaključila je optimistično premijerka Kosor. Predsjednik Mesić i ovog je puta bio dobre volje. Ugledavši voditelja Duška Čurlića na pozornici upitao ga je da li sad počinje Ples sa zvijezdama.
- Zahvaljujući Rajiću, Hrvatska kreće naprijed - rekao je Mesić, koji je na kraju govora ponovno zaključio da će biti doživotni predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • yust-me 03.12.2009.

    hehe ovaj mesic je legenda

  • casio 03.12.2009.

    To je nama naša borba dala...

  • only I 03.12.2009.

    .........a sjecam se da je gospodin Predsjednik u doba one afere oko prodaje Dukata, i odlaska Luke Rajic van Hrvatske izjavljivao da mi nije jasno kako jedan vozac kamiona moze iamti toliku lovi da postane vlasnik Dukata, a sad ga dize u oblake govoreci da zahvaljujuci Lopovu Rajicu Hrvatska ide naprijed, zar to nije dvolicna budala stara, i jos doda kako ce biti dozivotni predsjednik Hrvatske, nadam se da ce mu se Dragi Bog smilovati i pozvati ga k sebi na razgovor, dan poslije predaje predsjednicke funkcije, tako ce se jedino ostvariti da bude dozivotni predsjednik, pa zar nevidite koja je to senilna, komunisticka antihrvatska budala, a da imam priliku to bi mu i u lice rekao i Kavani prilikom dogadjaja "s predsjednikom na kavi" i to nije nikad platio.......Hvala Dragom Bogu da odlaze te stare prdonje, komunisticki zlotvori.

Komentiraj...
Vidi sve komentare