To je to što me zanima!

Mesić je odlikovao zlatara kojeg tuže za lihvarenje

Ante Dodić je dugogodišnji Mesićev prijatelj kojeg Krsto Kotrulja tuži USKOK-u za lihvarenje, jer mu je za posuđenih 200.000 maraka tražio 5 milijuna
Vidi originalni članak

Zlatara Antu Dodića je Stjepan Mesić na kraju mandata odlikovao za doprinos dobrobiti građana. Dodić je i Mesićev dugogodišnji prijatelj, kojeg Krsto Kotrulja optužuje za lihvarenje, jer je za posuđenih 200.000 maraka natrag tražio 5 milijuna maraka, piše Jutarnji list. Dodić je opovrgnuo sve što tvrdi Kotrulja koji je sva svoja saznanja proslijedio USKOK-u. Štefanija Balog, predsjednica Komisije za odlikovanja u Mesićevu mandatu, rekla je kako Komisija nije znala ništa o sporu Kotrulje i Dodića. Ističe da se Mesić nije nikada petljao u sudske sporove.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • luna2 25.02.2010.

    Ma nije ,on to ne zna

  • wwww 25.02.2010.

    10god. smo birali najvećeg hoštaplera on može stati rame uz rame s Josipom Brozom jer je to ista škola i poslije ovih 10 god.i sad nas prav ludim a zašto!?Pa zato što ima poslijepredsjednički status od kojeg svi moramo novčano izdvajati a on će se nama samo smiješkati i ispričati koji vic.Glup smo mi narod definitivno!!!

  • valval 25.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare