To je to što me zanima!

Mesić ljubav našao u Saboru: Sudbonosno da rekao Barbari

Zastupnik Jasen Mesić (HDZ) vjenčao se s tajnicom saborskog Odbora za turizam Barbarom Medved. Nakon obreda mladenci i gosti slavili su u restoranu Okrugljak
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Jasen Mesić (HDZ) jedan je od zastupnika koji se prošlog petka nije pojavio u Saboru. Imao je dobro opravdanje - pripreme za vjenčanje.

Bivši ministar kulture ljubav je pronašao na radnome mjestu. Vjenčao se s Barbarom Medved, atraktivnom tajnicom u saborskom Odboru za turizam. Mesićeva supruga bila je prije tri godine angažirana na HTV-u. Vodila je projekt Ministarstva turizma, Turističke zajednice i HRT-a pod nazivom “Kod kuće je najljepše”. Mladenci su sudbonosno da izrekli u subotu u zagrebačkoj crkvi Sv. Katarine na Gornjem gradu, smještenoj nedaleko od njihova radnog mjesta.

Kum na Mesićevu vjenčanju bio je stranački kolega Davorin Mlakar. Nakon obreda mladenci i gosti slavili su u restoranu Okrugljak. Među 170 gostiju bio je i šef HDZ-a Tomislav Karamarko, glavni tajnik stranke Milijan Brkić te zastupnici Gordan Jandroković, Ante Babić, Ivan Domagoj Milošević, Goran Beus Richembergh (HNS) i Saša Đujić (SDP). Među uzvanicima je bio i Mesićev prethodnik u Ministarstvu kulture Božo Biškupić.

Vjenčanje planira i Plenković

Europarlamentarac Andrej Plenković uskoro bi se trebao vjenčati s Anom Maslać, voditeljicom saborske Službe za pravne poslove i ljudske potencijale. U kuloarima se već postavlja pitanje kad će pred oltar i šef HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 180

  • CROSTIT1958 25.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • liliana 22.09.2014.

    Kad ćemo se mi riješit ove prosječnosti i u Saboru gledati vrhunske intelektualce.

  • liliana 22.09.2014.

    Šta su se dobro ugajbali tako mladi,koja su im mjesečna primanja.bože,Bože...

Komentiraj...
Vidi sve komentare